moze ktos wie gdzie moglabym takiego kociaczka dostac??
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
olifka pisze:chetnie przyjme persa ....ja mam juz kotke rosyjska niebieska, ale moja mama jest zakochana w persach, ma juz jedna kotke ale ona juz jest sedziwa i boimy sie ze jak odejdzie to mama dlugo bedzie plakac po niejniestety mama jest na rencie i nie stac bedzie jej kupic persika, a naprawde bardzo kocha te koty, i w 100% dala by naprawde kochajacy i cieply dom dla kociaczka..
moze ktos wie gdzie moglabym takiego kociaczka dostac??
a w jakim mieście?olifka pisze:nie babcia tylko moja mamanie mieszka w PL
olifka pisze:ja bardzo chce dla mamy persa, ale nie chorego...bo niewyobrazam sobie zeby po paru miesiacach nowy kotek by odszedl..pozatym Kitka jest 10 lat i na nic nie chorowala, zawsze jest badana przy szczepieniach i jest zdrowa, nie mam problemow z nerkami.
kasia essen pisze:olifka pisze:ja bardzo chce dla mamy persa, ale nie chorego...bo niewyobrazam sobie zeby po paru miesiacach nowy kotek by odszedl..pozatym Kitka jest 10 lat i na nic nie chorowala, zawsze jest badana przy szczepieniach i jest zdrowa, nie mam problemow z nerkami.
rozumiem ze wet swierdzil to na podstawie badan krwi i moczu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości