kocurek- półdługowłosy marmurek ma nowy dom :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 04, 2007 23:44 kocurek- półdługowłosy marmurek ma nowy dom :)

Kocurek został już raz wyadoptowany, ale właścicielka nie zgłosiła się, aby go odebrać, dlatego zaczynamy szukać mu nowego domu.

Kocio ma ok. 5 miesięcy, półdługą sierść barwy buro- marmurkowej. Na początku nieco się boi, ale w stosunku do osób, które zna, jest bardzo miły i przylepny, tak jak do innych kotów. Został zaszczepiony i odrobaczony, ma leczone uszy.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

kontakt w sprawie adopcji: 0501 829 817
Ostatnio edytowano Nie sty 21, 2007 22:24 przez VeganGirl85, łącznie edytowano 1 raz
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt sty 05, 2007 23:31

podnoszę ślicznota :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Sob sty 06, 2007 15:15

Hopsaj do góry maluchu...
A może warto więcej info o kociaku :?: :?: Moze ktoś go wtedy zauważy :?:

meakulpa

Od: Czw gru 08, 2005 9:27

Post » Nie sty 07, 2007 22:01

cóż mogę więcej napisać? Kocurek jest dzieckiem pewnej bezdomnej kotki, którą od 3 lat próbujemy złapać (od 2 miesięcy dostaje proverę, niestety płodna jest jak królica). Przeżył jako jedyny z rodzeństwa. Szybko znalazł dom, niestety jego pani poprosiła nas o możliwość przechowania go na święta i już się nie zgłosiła... :(
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon sty 08, 2007 7:52

wskakuj - sliczny jestes :)

podesłałam go osobom które interesowały sie półdługowłosą kotką ale na razie zero odzewu
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Pon sty 08, 2007 8:15

Zobaczcie, jakie ma smutne, z tęsknoty za domkiem oczy...
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Śro sty 10, 2007 23:02

florida_blue pisze:wskakuj - sliczny jestes :)

podesłałam go osobom które interesowały sie półdługowłosą kotką ale na razie zero odzewu

dziękuję :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro sty 10, 2007 23:41

Takie kocurki są najfajniejsze na świecie :D

Magda:)

Od: Sob gru 23, 2006 0:43

Post » Czw sty 18, 2007 16:52

Mam nadzieje, że ma już domek. Jeśli nie to hop :)
"Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby człowiek, a stracił kot. " Mark Twain

Percepcja

Od: Wto paź 24, 2006 20:38