Kociak w hotelu pracowniczym - co robić?

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 12, 2006 12:50 Kociak w hotelu pracowniczym - co robić?

Firma, w której pracuje zarządza m.in hotelem pracowniczym. Jakis czas temu w budynku pojawil sie mały kotek. Nie wiadomo skąd się wziął, nie było tam żadnej kocicy która miałaby małe (kotka Szarusia została zabrana na początku lata i po cesarskim cięciu nie wróciła tam już, obecnie i ona i wszystkie jej dzieci mają domy), ale maluch jest zbyt dziki by mógł być wyrzuconym domowym kociakiem. Jest z nim problem, jak to zwyle bywa - jedni go dokarmiaja, inni się awanturują. Mały brudzi w piwnicy i administracja chce się go pozbyć. Niektorzy lokatorzy maja zwyczaj wystawiac worki ze smieciami na korytarz i on te worki pruje...Na szczęście jak do tej pory nie dał się złapać.
Jest też jedna pani, która się z nim zaprzyjaźniła - na moja prośbę wzięła go do siebie na trochę. Nie wiem na razie jakiej płci jest kotek, ani w jakim wieku, bo go nie widziałam. Jest biały w bure łatki. Ta pani nie może go wziąć na stałe, bo jest Rosjanką i wkrótce wraca do swojego kraju. Szuka mu domu wśród znajomych, ale do świąt może sie jej nie udać.. Może ktoś słyszał o domku dla kota, może być wychodzący.
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Wto gru 12, 2006 13:49

przydałyby się zdjęcia :roll:

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Śro gru 13, 2006 12:13

Wiem, może da się cos zorganizowac w sprawie zdjęć. Ja mam tylko komorkę, lepsze to niz nic, ale w moich godzinach pracy opiekunka kota tez jest w pracy... Prosiłam kolege, który mieszka w poblizu, zobaczymy co da się zrobić.
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Śro gru 13, 2006 12:48

Daj go też na Koty, nie wierzę, ze nikt go nie weźmie w Wwie na domek tymczasowy, a w hotelu jeszcze go ktoś z awanturujacych .../ :evil:
A maluch szybko znajdzie dom, wiec na tymczasem na pewno długo nie zostanie
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27