PRZYGARNE KOCIAKI ŁÓDŹ

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto lis 28, 2006 7:17 PRZYGARNE KOCIAKI ŁÓDŹ

PRZYGARNE KOCIAKI ŁÓDŹ. 2-wie KOTKI A NIE KOCURKI.Do 10-go tygodnia.Jezeli nie sa Panstwo pewni czy maja Panstwo kotki czy kocurki to prosze o kontakt na moja skrzynke to przeslę Panstwu zdiecia i informacje jak rozroznic pleć kaciąt.Bardzo prosze o kontakt mailowy
s.tesarski@inbox.com Prosze o podawanie swojego numeru telefonu.Napewno zadzwonie.Prosze tylko o oferty z wojewodztwa Łódzkiego.Dziekuje.Sebastian Tesarski.Łódź[/b]
PRZYGARNE KOCIAKI ŁÓDŹ.KOTKI A NIE KOCURKI.bardzo prosze o kontakt mailowy
s.tesarski@inbox.com Prosze o podawanie swojego numeru telefonu.Napewno zadzwonie.Prosze tylko o oferty z woj Lodzkiego.Dziekuje.Sebastian Tesarski

SEBASTIAN TESARSKI

Od: Pon lis 27, 2006 7:08

Post » Wto lis 28, 2006 9:42

Witaj Sebastjan ,kociaków jest tu dużo ale nikt nie odda ci kociaka jeżeli cie nie pozna ,napisz coś o sobie ,co oferujesz maluchom,dlaczego koteczki ,czy wysterylizujesz ,czy zaszczepisz ,bedziesz leczył w razie potrzeby itp. :lol:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto lis 28, 2006 13:26

widziałam juz ogłoszenie tej osoby na innym forum, tez się zastanawiam, skąd ten nacisk na dwie koteczki, bo człowiekowi w takim wypadku dziwne rzeczy przychodzą do głowy :roll:
ps. na tym forum chyba płec kotów umieja rozróżnić :wink:

Ivette

Od: Sob lis 19, 2005 17:05

Post » Wto lis 28, 2006 14:47

Tak w ogóle to rozwalają mnie takie ogłoszenia: przygarnę kotka czekam na propozycje :?

Mało to ogłoszeń w necie :?:

Czy uważacie, ze ludzie którzy, zamiast przejrzeć to forum i podjąć minimum wysiłku aby poszukać sobie kotka, dają tego typu ogłoszenia będą dobrymi opiekunami?

pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto lis 28, 2006 19:26

Ten bliżniaczy wątek pana Sebastiana Tesarskiego może by też zamknąć???

kato

Od: Śro lut 15, 2006 0:53