Kangurzątko..Ma najwspanialszy DOM na świecie!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lis 26, 2006 12:55 Kangurzątko..Ma najwspanialszy DOM na świecie!!

Zawsze marzyliście o kangurze? Chcieliście, żeby coś uroczego skokało po Waszym domk? W taki razie możecie spełnić swoje marzenie :))

Maleńkie Kangurzątko pilnie szuka dobrego domku na resztę życia. Koteczka, choć tak mała już zaznała ogromnej krzywdy od ludzi. Jakiś zwyrodnialec uszkodził, 4 tygodniowemu wtedy, kociakowi łapkę. Niestety nerwy obwodowe w przedniej łapie zostały zerwane i maleńka kicia już do końca życia będzie chodziła na trzech łapkach. Mimo tej niedogodności radzi sobie doskonale, biega skacze, zachowuje się jak na 7 tyg kociaka przystało ;) szaleje po domu, bawi się z moją kotką, skacze po meblach, doskonale wie do czego służy kuweta. Ona po prostu nie zdaje sobie sprawy, że jest inna...A jest bardzo wyjątkowa :) uwielbia ludzi, przytula się i pięknie mruczy...Bardzo potrzebuje domku, który pokocha małe Kangurzątko i pozwoli jej cieszyć się życiem. Ze względu na jej bezpieczeństwo, w grę wchodzi tylko dom niewychodzący, który mała bez wątpienia podbije swoimi trzema łapeczkami :).

A oto bohaterka:

Obrazek

taki ze mnie Okruszek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Komu, komu kawałek skikającej po domu Australii :lol: ?
Ostatnio edytowano Czw sty 18, 2007 18:54 przez Corse, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek za TM [*]

Corse

Od: Śro sie 06, 2003 15:18

Post » Nie lis 26, 2006 17:09

Jaka piękna jesteś, malutka. Domku dla małej dzielnej kici - znajdź się szybko.

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Nie lis 26, 2006 20:51

Ona ma takie dorosłe oczy... Maleńka, trzymamy tu za Ciebie kciuki i łapki!

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Nie lis 26, 2006 21:05

a co z ta bezwładną łapką? będzie w końcu amputowana?

śliczna ta kociusia :D

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie lis 26, 2006 21:07

Śliczne maleństwo, mocno trzymam kciuki za domek.
Obrazek Obrazek

Patsi

Od: Pon wrz 04, 2006 23:52

Post » Pon lis 27, 2006 9:05

O Boże i znowu bezłapkowe cudeńko. Na górę maleńka i podbijaj serduszka.

Hanek

Od: Pon sie 21, 2006 14:52

Post » Pon lis 27, 2006 9:19

ale slodycz!!!!!!
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Nie odmawiaj, nie mów nie
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Od: Pt sty 10, 2003 20:42

Post » Pon lis 27, 2006 12:46

cześć dziewczyny :D
cieszę się, że maluszek się podoba :) rzeczywiście ona ma strasznie dojrzałe, mądre oczy...ale cała reszta (łącznie z umysłem :P) jest rodem z piekła :twisted: :twisted: szeleje, rozrabia....jesli myslicie, że niesprawna łapka przeszkadza jej w skakaniu po fotelach, kanapach, krzesłach, psie ;) to sie mylicie...ja czasem się zastanawiam co to by było gdyby ona miała wszystkie łapki sprawne :twisted: :twisted: istna burza :D
Tweety co do łapeczki....niestety konsultowana z wieloma wetami i nie ma sznas na uratowanie jej. Jeśli chodzi o amputacje - narazie nie jest to konieczne...niech mała sobie spokojnie rośnie i dopóki z łapką nic sie nie dzieje i małej nie przeszkadza to niech sobie będzie...Amputacja będzie ostateczności kiedy np. łapka ulegnie jakiemuś urazowi mechanicznemu ( prędzej czy później może się tak stać, bo to szaleniec ;)) i wda się jakaś infekcja. Bo tak naprawdę w innym przypadku nie ma potrzeby ciąć...jej ta łapka nie przeszkadza, śmiga z nią równo...więc tak długo jak nic się z nią brzydkiego nie dzieje to niech będzie...

no to na koniec jeszcze kilka fotek - może komuś zapadną w serducho ;)

Obrazek
Obrazek

A tutaj widać jak myją się prawdziwe kangury :twisted: :roll:
Obrazek
Obrazek za TM [*]

Corse

Post » Pon lis 27, 2006 12:56

O BOże jakie to CUDO

Hanek

Post » Pon lis 27, 2006 13:44

śliczna jest niesamowicie :D

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon lis 27, 2006 15:10

na tychg zdjęciach nic a nic nie widać, że jedna łapeczka jest biedniejsza...która to?
chyba prawa, ale nie jestem pewna

Ivette

Od: Sob lis 19, 2005 17:05

Post » Pon lis 27, 2006 15:47

a ten dziobek otwarty - oooo, jaki slodki :1luvu:

enigma

Od: Wto wrz 13, 2005 14:25

Post » Pon lis 27, 2006 16:35

Ivette zgadza się, to prawa, przednia łapeczka jest zepsuta ;) ale tego naprawde nie widać na pierwszy rzut oka...nawet jak się rusza (a z reguły porusza się szybko :twisted: ) to nie widać, że tej łapki nie używa 8)
a słodka jest przeokropnie...ciągle robi takie słodkie minki tylko moim marnym aparatem ciężko to uchwycić ;)
a jak przychodzi wieczorem i depcze mi po głowie, bo akurat przyszła pora na mizianko..mruczy głośniej niż moja kocica (no dobra, moja prawie wogóle nie mruczy :roll: ) i ugniata tą swoją jedną łapinką...
A żebyście zobaczyły z jakim zapałem pracuje w kuwecie - kopie przed, po i jeszcze zakopuje po mojej Tuśce :lol:
uroczy aniołek :aniolek: dlatego jak najszybciej trzeba jej znaleźć nowy domek - jest mała i słodka i napewno szybko się przystosuje do nowych warunków...ona naprawdę niczym się nie różni zdrowego kotka...może poza tym, że jest zupełnie wyjątkowa :king:
Pomóżcie - ona już tyle bólu zaznała w swoim krótkim życiu...nalezy jej się ciepły kącik na resztę życia (byle z pełną michą, bo przysięgam, ona ma żołądek bez dna 8O 8O 8O )
Obrazek za TM [*]

Corse

Post » Wto lis 28, 2006 8:43

Kangurku- druga strona nie dla Ciebie, malutka.

Hanek

Post » Wto lis 28, 2006 9:34

Jaaaaaakie cudo :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

San

Od: Czw lut 16, 2006 10:26

[następna]