moja ciocia poprosiła mnie o znalezienie kotka , lepiej kotki, rudej; miała kota ale to był bardziej kot jej syna, i syn sie wyprowadził razem z kotem tak że nie jest to dom niepewny, zreszta u nich od zawsze były jakies zwierzęta; przeszukuje ogłoszenia ale jak by komus jakis kotek wpadł w oko to proszę o informację; od razu odpowiadam jakby ktoś pytał - nie wiem czemu rudy; takie zawsze miała marzenie o rudym kocie;
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
a w jakim wieku?
bo znam rudzielca, pieknego ale około 2. letniego, spokojnego, w Azylu Pani Ireny, do wziecia już
rozdziałka jest maksymalna , nie chce jej psuc wiec daje linka, mozna baaardzo dokładnie obejrzec kota, cudny jest, miałam przyjemnosc spedzic z nim troche czasu
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
tez starszy kocurek, co ma wiele zalet gdy sie adoptuje takiego zwierza - zna sie juz charakter kota, jego nawyki, wie sie ze kot nie narozrabia w domu, no i jest bardzo, bardzo rudy, z prazkami
śliczne...
ale ma być max 5-6 miesięcy; aha zapomniałam dodać że ciocia ma 2 psy, starą jamnczkę i 4 letnią mieszankę faraona z wyżłem, ale oba od urodzenia przebywały z kotami, tak że nawet ze względu na psy chyba lepiej żeby kot nie był za dorosły chyba że jest przyzwyczajony do psów