Z czyjego wątku jest ta biała piękność ???

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 07, 2006 14:05 Z czyjego wątku jest ta biała piękność ???

Obrazek

Mam pytanie.
Jakiś czas temu znalazłam na forum zdjęcie tego pięknego kota. Zachwyciłam się jego urodą i wstawiłam jego zdjęcie na tapetę monitora. Teraz mam problem, bo nie mogę sobie przypomnieć z jakiego to było wątku, a dręczy mnie pytanie o jego los.

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, niech napisze co z nim?
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Od: Pt cze 25, 2004 20:55

Post » Wto lis 07, 2006 15:47

Kasia D, miała podobna kicię do adopcji jakis czas temu. Poszukaj w jej wątkach albo na stronie fundacji Felis.
viewtopic.php?f=1&t=93727 koty z Platynowej

seniorita

Od: Pt kwi 01, 2005 22:18

Post » Wto lis 07, 2006 16:49

Zdjęcie pochodzi z strony adopcyjnej bydgoskiego schroniska. Kotka otrzymała imię Milka i już nie ma jej w schronisku. Mam nadzieję, że trafiła do nowego domu.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Wto lis 07, 2006 19:29

mirka_t pisze:Zdjęcie pochodzi z strony adopcyjnej bydgoskiego schroniska. Kotka otrzymała imię Milka i już nie ma jej w schronisku. Mam nadzieję, że trafiła do nowego domu.

Widzisz Mirka, zapomniałam, że jakiś czas temu byłam na stronach schroniska w Bydgoszczy. Dzięki wielkie :D

Mam nadzieję, że jednak Milka ma dom.

Tak odbiegając od tematu to przesyłam Ci pozdrowienia od Tyci. Noc w noc śpi przytulona do mnie w pościelach, umie zębami otwierać szafkę nocną, lubi znosić różne świecidełka do swoich kryjówek. Rabuś kochany 8)
Wsród moich kotów panuje zgoda. Już się z Cinią polizują po łebkach, a bywa, że i razem śpią. Ganiają się i tłuką oczywiście też.

Ponieważ uzyskałam odpowiedź na nurtujące mnie pytanie, proszę o zamknięcie wątku.
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Od: Pt cze 25, 2004 20:55