lub kogos kto posiada, albo w najbliuzszym czasie bedzie posiadal maje Syjamy...
nie musi byc rasowy...

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Nelkaa pisze:moze zdazy sie ktos kto ma syjamy, ale nie koniecznie zajmuje sie hodowla i rozmnazaniem dla hodowli, co za tym idzie sprzedawaniem ich na wystawach lub gdzie inadziej.
powiem szczerze ze nie znam sie na kotach...
nie musi miec papierow. nie zalezy mi na tym ;]
zdaje sobie sprawe ze syjamow nikt nie odda ot tak ;]
Nelkaa pisze:hm...
moze macie racje, a raczej na pewno, nie mam zamiaru sie klocic z wamibo nawet nie mam argumentow, poniewaz jak mowilam nie znam sie na kotach ;]
chodzi o to, ze syjamy maja siersc dla alergikow, a moge miec tylko dlatego. a ze kocham kotyhm... :]
chce miec Syjama.
niestety chyba bede musiala dac zarobic zlym ludziom ktorzy traktuja koty jako maszyny to rozmnazania. bo jak mi mowicie. inaczej nie znajde rasowanego Syjama
Peace
Nelkaa pisze:hm...
''''
niestety chyba bede musiala dac zarobic zlym ludziom ktorzy traktuja koty jako maszyny to rozmnazania. bo jak mi mowicie. inaczej nie znajde rasowanego Syjama
Peace
tajdzi pisze:No chyba, że tak bardzo kochasz koty, że po prostu go wyrzucisz, lub uśpisz.....
Nelkaa pisze:hm... (...) niestety chyba bede musiala dac zarobic zlym ludziom ktorzy traktuja koty jako maszyny to rozmnazania. bo jak mi mowicie. inaczej nie znajde rasowanego Syjama![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości