Casting na rudą kociczkę- jest domek Łódź

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 13, 2006 9:14 Casting na rudą kociczkę- jest domek Łódź

Nasz (mój i Montes) współpracownik, posiadający jednego kocurka, od dłuższego czasu myśli o dokoceniu. Dzisiaj myśl się skrystalizowała :) Poszukuje rudej młodej dziewczynki (jednak rude nie wyszły z mody :lol: ). Domek świadomy i fajny. W związku z tym, poproszę opiekunów rudych dziewczynek o zgłaszanie się :). Wrzucajcie kochani zdjęcia!
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Pt paź 13, 2006 10:13

Jak domek fajny to trzeba przekonac do innego koloru, takiego jaki mamy na stanie :wink:
Ja pracuje nad Panem który chce koteczkę, ale tak na prawdę to chce kocurka tylko jeszcze o tym nie wie :twisted: :wink: :lol:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt paź 13, 2006 10:22

No, nie ma raczej rudych dziewczynek, sa tylko rude kocurki, dziewczynki trikolorki np.

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Pt paź 13, 2006 11:27

Uparł się i już. Pracujemy od dawna nad innym kolorem.... Pokazujemy śliczne buraski i czarnuszki..... Ale uparł sie na rudą..... I w sumie nie wiem dlaczego kociczkę :roll: Ale sama mam 4 kociczki i jeden męski wypadek przy pracy.... Dodajmy, że te 4 są bure :roll:
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Pt paź 13, 2006 12:40

U Lidki z torunia jest przepiękna tri ok.10-tygodniowa,w opłakanej sytuacji bo na ulicy.Kicia jak marzenia i ze spora domieszką rudego...Spróbuje odnależć wątek...
Jurand,Eto'o,Gandalf i Fredek
Obrazek

Miciułka

Od: Czw kwi 20, 2006 10:49

Post » Pt paź 13, 2006 12:55

I oto ten link...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=50 ... sc&start=0
Tam jest jeden rudziak-najprawdopodobniej kocurek i moja bezapelacyjna ulubienica: BOSKA TRICOLORKA :1luvu: .Spróbujcie pokazać znajomemu ten wątek-zdięcia są nienajlepszej jakości,bo robione w nocy.Naprawdę to bardzo poważna sytuacja i bardzo zależy mi na losie tych pięknotek...
Jurand,Eto'o,Gandalf i Fredek
Obrazek

Miciułka

Od: Czw kwi 20, 2006 10:49

Post » Pt paź 13, 2006 23:06

w niedziele przyjedzie do mnie polroczna rudo -boala kotka .zdjec nie posiadam.odkupiona od handlary handlujacej kotami. jesli jestescie zainteresowani prosze o kontakt na pw kotke przywiezie MARISZA.jesli wczesniej nawiazecie z nia kontakt ,mozna kicie odebrac z plocka.

boni

Od: Nie wrz 24, 2006 21:02