Zaginał kotek w Katowicach pomocy!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 09, 2006 19:03 Zaginał kotek w Katowicach pomocy!!

W sobote w nocy zagineła kotka Tusia na osiedlu wotosa, piekna szylkretowa spryciara. Nieufna wobec ludzi i zwierzat, jak dotad zawsze wracała. Kolezanka poszukuje jej niezmordowanie od niedzieli ktokolwiek ja widzial prosze o wiadomosc na gg 5707974
Obrazek

kotajka

Od: Pon paź 09, 2006 18:09

Post » Pon paź 09, 2006 20:02

sliczna kicia, mam nadzieje, ze sie znajdzie :ok:

porozwieszajcie ogloszenia w lecznicach wet, sklepach zoo, na slupach, zamiesccie w gazecie i poinformujcie schronisko, moze ktos znalazl i odwiozl

powodzenia!
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Wto paź 10, 2006 0:40

oczywiście ja też trzymam kciuki, aby się znalazła

a swoją drogą może to będzie nauczka dla koleżanki, że bezpieczny kot- to kot niewychodzący :twisted:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto paź 10, 2006 17:22

Wiesz akurat on zawsze wracala a ze byla nauczona ze moze to bardzo truno bylo ja oduczyc :( ważne jest aby sie znalazła

kotajka

Od: Pon paź 09, 2006 18:09

Post » Wto paź 10, 2006 22:32

Była nauczona... kot to nie komputer, nie da się go na 100% przewidzieć. Niewychodzący kot nie zaginie, nie wpadnie pod samochód ani w ręce (łapy) złych ludzi, nie zagryzą go psy itp. A wychodzący... sama widzisz, jak się to może skończyć. Oduczyć/odzwyczaić kota od wychodzenia da się zawsze, byle tylko było jeszcze kogo...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro paź 11, 2006 8:12

Życzę, żeby kotka się znalazła.
W schronisku w K. jej nie widziałam.

Jeżdżę samochodem do pracy i ciągle widuję potrącone koty, jeszcze w miarę całe i te coraz bardziej płaskie, na drogach szybkiego ruchu i zwykłych nawet osiedlowych. Głównie czarno-białe i biało-bure. Może te kolorowe patrzą w prawo i lewo zanim przebiegną drogę?
"Akceptacja śmierci i protest przeciw niej: dwie nieusuwalne strony naszego życia." (L.Kołakowski)

fili

Od: Pon paź 10, 2005 10:14

Post » Nie paź 29, 2006 21:59

jak ta kicia, odnalazla sie ?
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52