Kociczka ma 5 lat, jest do wykupienia za 100 zł od "hodowcy". Pomocy, pilne !!!! Jest przepiękna !!!!
Kontakt: lamia2@o2.pl
Daga pisze:Lamia, na tym forum nie handlujemy kotami i nie popieramy pseudohodowli, jest to bardzo wyraźnie napisane w regulaminie, wątek kwalifikuje się więc do usunięcia.
Czy możesz jednak przybliżyć o co chodzi z tym konkretnym kotem i dlaczego to takie pilne?
Jeśli nie wyjaśnisz co i jak będę musiała ten wątek usunąć.
lamia2 pisze:Kot jest w targicznym stanie, widziałam ją dzisiaj, oczywiście nie może już rodzić, prędzej czy później wyląduje w schronisku lub na ulicy "bo to darmozjad".
Pytałam, czy nie może jej oddać za darmo, ale wyczuł klienta i nie chce.
Kotka siedzi w szafce kuchennej i jest zatraszona.
Zróbcie z ta informacją co chcecie. Chciałam pomóc.
lamia2 pisze:Chciałam jeszcze odpowiedzieć na pytanie które dostałam na maila "co tam robiłaś?".
Otóż ratuję 7-letniego persa przed schroniskiem z wątku
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=49251
i pojechałyśmy z mamą do hodowcy (jak myślałam) zapytać, jak wygląda leczenie, karmienie, higiena itd. persa (chodziło mi o jego oczka)
Pierwszy raz byłam w takiej fabryce i więcej nie pojadę. Kupię sobie książki.
lamia2 pisze:Nie mam niestety zdjęcia. Mogę ją tylko opisać: jest chuda jak szczapa, kudłata, lękliwa (won do szafy, kiedy wysuwała nosek), kiedy ją wzięłam na ręce to tak się wtuliła i że gdy ją odstawiałam do szafy to nie mogłam jej oderwać.
Sorry, ale ja nie znam się na kotach, a tym bardziej na rasach, jestem psiarą. Zajmuję się adopcją psów z naszego przytuliska fundacji Sfora. Sama mam u siebie szósteczkę nieadoptowalnych psiurów (choroby, starość, wygląd).
Ten 7-letni persik będzie u mojej mamy, ona ma tylko 2 psy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 98 gości