Kto pokocha Cynamonka ? WARSZAWA

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 01, 2006 16:58 Kto pokocha Cynamonka ? WARSZAWA

Cynamon to kolejny kot, który szuka dobrego domu.

Cynamonek postanowił zamieszkać w silniku samochodu. Siedział tam i strasznie głośno miauczał.
Prawię dobę trwała akcja uwolnienia kota. Cynamon przemieszczał się z samochodu do samochodu. Długo trwało ustalenie do kogo należy samochód w którym kot się zagnieździł. Gdy już udało się nam skontaktować z właścicielem taksówki, staraliśmy się szybko wyciągnąć kota, bo pan zaczynał pracę o 21. Mieliśmy mało czasu.
Samochód stał podniesiony na lewarku. Wchodziliśmy pod samochód i staraliśmy się ustalić w którym miejscu kot siedzi. Nie było go jednak widać tylko słychać. Gdy już samochodowi groziła rozbiórka przedniego nadkola Cynamon wyszedł i uciekł w trawę. Zarzuciłam na niego bluzę i zabrałam do domu. Cała akcja ratowania Cynamona trwała od 3 rano do 22.
Cynamon jest u mnie od 3 dni i z dnia na dzień staje się coraz śmielszy, już nie prycha i nawet sam pcha się do łóżka i domaga pieszczot. Kociątko oglądał weterynarz jest zdrowy, odpchlony i ma nie więcej niż 2 miesiąc. Cynamonek załatwia się do kuwety. Mimo tego co przeszedł jest bardzo radosny uwielbia się bawić, jeść i uwielbia drapanie po grubym brzuszku. Załatwia się do kuwety lubi i toleruje obecność psów i kotów.
Nie wiadomo jak Cynamon znalazł się w zakolu samochodu czy został wyrzucony czy może zgubił się mamusi. W każdym razie kotek jest już oswojony i gotowy do adopcji.

Wszystkie osoby zainteresowane adopcją Cynamona proszę o kontakt : Monika (0) 665-232-664 , lub monika.pikulik@wp.pl

Oto link do aukcji Cynamonka i jego zdjęć : http://allegro.pl/item124925601_kto_pok ... szawa.html

Dakota_20

Od: Śro lip 26, 2006 21:23

Post » Nie wrz 10, 2006 0:01

Cynamonek został zaadoptowany. Od tygodnia ma kochającą rodzinę.

Dakota_20

Od: Śro lip 26, 2006 21:23