Torunskie Pierniczki, Ptyś i Balbinka w swoich domkach.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sie 26, 2006 18:10 Torunskie Pierniczki, Ptyś i Balbinka w swoich domkach.

Już do mnie jadą :lol: ,dwa malenkie wypierdaski,podobno piękne ,ale drodzy moi który kot dla kociarza jest brzydki :?:Już można się zapisywać po cuda kto pierwszy ten lepszy .
Ostatnio edytowano Pon wrz 25, 2006 20:21 przez dorcia44, łącznie edytowano 5 razy
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob sie 26, 2006 22:07

Nio są :dance: :dance2: ,nie kocięta jeno karaluszki dwa duże brzuszki i chude nóżki :lol: Są strasznie malutkie,ale takie słodkie i piękne :1luvu: Rudy to cudny chłopczyk,jets taki jak dłon ale jak pięknie barankuje,wtula się ,wciera i głośno mruczy :P Nie chce jeść tylko mleczko pije :cry: Szylkrecia mała rozrabiara ,na tych chudych nóżkach pcha się byle dalej,byle przedsiebia ,je super :lol: i przy głaskaniu słychać glosny traktorek :lol: już się bawiła ,a safanduła na rączki i głaszcz mnie babo :lol: Po jedzonku pięknie skorzystały z kuwetki ,zrobiły sikala i dokładnie zakopały 8O :lol: Są poprostu rozbrajające.Czy ja dziś sie położe?Niestety nie mam aparatu :oops: :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sie 27, 2006 6:48

Położyłam sie o 2 w nocy ,trzeba było się wybawić, wygłaskać itp.Żal mi było wsadzić maluchy do transporterka,same :cry: Takie malizny :cry: No tak małe to ale bawią się świetnie ,obgryzają nawzajem ,przewracają ,ja służe jako grzęda gdzie można przycupnąć, potarmosić i ugryzć.wstałam o 5 rano bo tak cicho w tym transporterku a one djabełki małe tylko na to czekały ,Szylkrecia jeść Rudy mleczka i to na gwałt .Strasznie mnie to cieszy :lol: Maluchy zrobiły qupki :lol: i do zabawy/Szylkrecia ugryzła mnie w zadek :twisted: no i od tego się zaczeło chyba smaczna jestem ,troche tłuściutka ale może im nie zaszkodze :twisted: obgryzały mnie całą , to LUDOJADY a nie malenkie kocinki :evil: Nio i była miłość ,baranki ,brzuszki wywalane i koncert na dwa koty :lol: takie mruczenie , że aż mnie w dołku ściska :1luvu: Prosze trzymajcie kciuki aby udało mi się odchować to gówniarstwo i wierzcie mi są poprostu PIĘKNE :love:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sie 27, 2006 10:39 Torunskie Pierniczki -Rudy i Szylkrecia nikt nie zagląda :(

Malunie śpią słodko co myślicie o tym żeby dać im na imie PTYŚ I BALBINA :?: :wink:, a może ktoś mi doradzi coś ładnego :?:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sie 27, 2006 12:53

Obiecuję, że będe zaglądać i podbijać :D
I bardzo czekam na zdjęcia, to że aparatu nie ma to żadne wytłumaczenie :twisted:
Imiona fajne, ja nic nie doradzę w tej kwestii bo zawsze mi przychodzą do głowy jakieś psychodeliczne nazwy kocich futer :oops:
Fajnie, że są takie pro-ludzkie i chętne do zabawy, a u Ciebie na pewno to cechy się jeszcze poglębią.
Liczę na częste opiswyanie przygód i uważaj na ludojady 8)
Obrazek
Nie ma Sopelka :(

tanita

Od: Śro lip 27, 2005 22:17

Post » Nie sie 27, 2006 13:54

dzięki dobra duszyczko że zajrzałaś do moich dzieci :lol: ludojady zakamuflowały się w niewielkim ciałku niby pająka :lol: i niby takie niewinne :twisted: a zeżreć mnie chcą no i smacznego :lol: byle zdrowe były.Są tak całuśne że aż żal ich do kontenerka wsadzać a moje psy niedługo górą niczym koty będą chodzić.Chciałam im kupić Gerberka nie ma :cry: jest tylko Bobo Vita rosołek z cielęciną i ryżem .Dać?
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sie 27, 2006 14:08

Gratuluję dokocenia, niech zdrowo rosną. :)
A zamiast Gerberka może być drobniutko posiekana gotowana pierś kurczaka. Mniam. :)
Obrazek

zinka

Od: Wto lut 22, 2005 20:28

Post » Nie sie 27, 2006 15:24

Zinka witaj :lol: nie gratuluj mi tylko mojemu TŻ że ma głupią żone,kocięta tylko na odchowanie i kciuki prosze żeby mi się udało bo malizny straszne :cry: Niestety nie chcą cycka gotowanego ,wolowinki syrowej ,Ptysiek tylko mleczko a Balbinka wsuwała Hillsa puszeczke z suchym .Teraz ugotowałam świerzą pierś mam kleik ryżowy dla dzieci i zobacze taki zmiksowany wstrzykne,może załapią.Ło rany sie na robiło ,Nelka najbardziej malenstw ciekawa :lol: i świetnie PACAĆ potrafi :twisted: ale leciutko :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sie 27, 2006 15:39

Dorcia, z kleikiem ryżowym uważaj, mój franek dostał po nim rozwolnienia. Najlepiej jak będą dostawały np RoyalCannin - specjalne mleko/pokarm. Tak małe kocieta maja kiepską/inną florę bakteryjną w jelitkach.
ślizne maluszki, naprawdę :)

beatryczka

Od: Wto sie 15, 2006 17:00

Post » Nie sie 27, 2006 16:52

Obudziłam maluszki na pierś gotowaną ale Rudy nic już nie zje ,właśnie odchodzi leżąc mi na kolanach i mruczy,nie wiem co mam z sobą zrobić ,tak bardzo tego sie bałam..pił tylko mleczko mixol,mój maluni
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sie 27, 2006 20:05

Lężał mi na kolanach bezwładny,z otwarty pysiem i wywróconymi gałkami ocznymi ,wyłam ale nie dawało mi to spokoju ,zaczełam Ptysia masować ,budzić dmuchać ,poprostu zrobiłam reanimacje i poleciałam do drugiego weta bo ten powiedział że może tylko uśpić :cry: U drugiego weta okazało się że reanimacja pomogła i Ptysiek OżYŁ :lol: ,PTYSIA MUSZE CIĄGLE PILNOWAĆ ZWŁASZCZA PODCZAS SNU,mgą to być sprawy neurologiczne albo Ptysiek jest generalnie słaby.Badania za jakiś czas ,niestety kruszyna jest za malutki.Napędził mi strachu wylałam morze łez i znów rycze, a Ptysiek nakarmiony poszalał i poszedł spać .Siłą dałam pare razy ugotowaną pierś i załapał :lol: .Mleczko strzykaweczką i brzusie pełne.Jestem przerażona :cry: spać będe z ryjem w kontenerku, a jak to się powtórzy? :cry: Moje słodkie maluszki prosze o kciuki za Ptysia i Balbinke.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sie 27, 2006 21:18

Dorciu, trzymam kciuki z calych sil :ok:
Dzielna z Ciebie kobitka :!:
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Nie sie 27, 2006 21:33

Mocno trzymam!

Funia

Od: Wto cze 10, 2003 20:48

Post » Nie sie 27, 2006 22:29

Bardzo wam dziękuje :lol: napisze jak kicie wyglądają Ptyś jest delikatnie rudy,ma śliczne białe obwódki wokół oczu ,na biało obrysowane uszka i przy pysiu i niebieskie ,głupawe jeszcze ślipka,a jak leży na grzbieciku to ma rozkoszne centki na brzusiu.Balbinka ma białe skarpetki i rude w prążki podwiązki ,dalej jest czarna z przebijającym cudnie rudym czyli ogniem :lol: a pysio to miodzio -pół białego ,pół czarnego i gdzieś tam pełza rudy,a nonio różowy,no takie cukiereczki :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sie 27, 2006 22:57

Dorciu :love: Jesteś cudowna!!!!
Masz cudeńka :D
Foteczki poprosze, jak mozna oczywiście :wink:
Wiesz, az Ci zazdroszczę takich cukiereczków :P

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

[następna]