Pcimiaki - dwa maleństwa ze wsi!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 01, 2006 18:47 Pcimiaki - dwa maleństwa ze wsi!

Wiem, pełno kociąt szuka teraz domu, jedno ładniejsze od drugiego, wszystkie udomowione, po wizycie u weta... a ja - nie moge wziąć do siebie tych dwóch maleństw, jeszcze nie podchodzą do człowieka - ale byłam tam krótko, ale jak wyjechałam rodzice mówili, że już zaczęły się zbliżać, więc pewnie już wkrótce zaczną do ludzi podchodzić - a znając kociaki z tamtąd - jak już zaczną podchodzić to będą pchać się do człowieka!

Jak już mówię, ja nie mogę ich wziąć do domu nawet na tymczas... ale może ktoś? Może ktoś z krk lub okolicy szuka właśnie takiego kota? W razie czego, jak je złapie, a miałaby jescze z tydzień przetrzymać, to wtedy pewnie mogłabym przetrzymać... ale ogólnie nie moge (rodzice :( )

kociaki są płci nie znanej, narazie tylko takie foto, postaram się tam pojechać w weekend i porobić fotki, i ew jak by ktoś chciał... przywieźć...

mimo, iż i tak domyślam się, że nic z tego nie będzie :( ale próbuje, oto kicie:

kociak nr 1 z mamusią:

Obrazek

kociak nr 2 :

Obrazek

Lili

Od: Wto lut 05, 2002 21:48

Post » Wto sie 01, 2006 19:30

Śliczne są - kuleczki :)
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Śro sie 02, 2006 12:07

Szczerze... moge je oddać nawet jako kociaki wychodzące - żeby chociaż miały jakiegoś człowieka, który się kociakiem zajmie, bo w Pcimiu zajmujemy sie nimi tylko my, no i mogą spać w stodole sąsiadki... więc, jeśli ktoś szuka kotka wychodzącego, ale obdarzy kotka miłością i da mu dach nad głową i dobre jedzonko - moge wyłapać kociaka!

Lili

Od: Wto lut 05, 2002 21:48