FKP: Biała z burymi wstawkami Felicja szuka...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 25, 2006 12:25 FKP: Biała z burymi wstawkami Felicja szuka...

Koteczka, o której już pisałam na Kotach. Teraz zaczynamy poszukiwania nowego domu. Poniżej krótki opisik i fota :wink:
Śliczna, bardzo łagodna i przymilna koteczka biała z burym ogonkiem, "czapeczką", skarpetkami oraz plamką na grzbiecie, pilnie szuka dobrego domu. Felicja (bo takie jest jej "robocze" imię) ma około roku, została znaleziona, gdy bardzo wyczerpana i głodna leżała w upale na trawniku. Prawdopodobnie miała kiedyś dom, jest bardzo ufna, bez problemu korzysta z kuwety. Niestety poszukiwania dotychczasowego właściciela nie przyniosły skutku, a my nie możemy jej zatrzymać, gdyż mamy dwa własne futerka. Kotka jest bardzo młoda, świetnie nadaje się jako towarzyszka życia dla osoby o spokojnej osobowości - to typowy kot "nakolankowy", który bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem i uwielbia wylegiwać się na nas :-) Mogę przesłać więcej zdjęć i opowiedzieć szczegóły ;-) na maila, pw, gg. Felicja przeszła pozytywnie wstępne oględziny weterynaryjne, do nowego domu pojedzie zaszczepiona. Kotka dostanie podstawową wyprawkę oraz prezent - niespodziankę na "nowe życie" ;-) Możemy zorganizować dowóz na terenie Poznania i całego kraju.
Obrazek

gosiak

Od: Nie kwi 03, 2005 13:25

Post » Śro lip 26, 2006 8:59

Coś mi tu spadłaś kochanie :(

gosiak

Post » Pt lip 28, 2006 7:18

UP!

gosiak

Post » Wto sie 01, 2006 11:40

na górę!
MÓJ KOCHANY MIĘTUSEK:
ObrazekObrazekObrazek

linka_m

Od: Wto lip 18, 2006 11:04

Post » Wto sie 01, 2006 11:41

Dzięki za pamięć :wink: zapomniałam napisać, że Felicja jest od soboty w nowym domku :)

gosiak