Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na ten post ale.... Chcielibyśmy z rodziną przygarnąć małego kocurka najchętniej czarnego. najlepiej gdyby to był kocurek nauczony już czystości czyli kuwetkowy. No i mały. Jest tylko jeden problem: wziąć go moglibyśmy dopiero 25 sierpnia bo wcześniej wyjeżdżamy na urlop. Mam nadzieję że znajdzie sie ktoś mający takiego kotka i mogący poczekać do tego czasu. Proszę o kontakt na maila. Piotrek
Ostatnio edytowano Sob lip 22, 2006 19:50 przez dlugi42, łącznie edytowano 1 raz
A może z braciszkiem - bliźniaczkiem? Będzie im weselej
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/
A może jednak kotka tez wchodzi w grę? Mam caluską czarną. I doskonale się skałada, że dopierow sierpniu byscie ja brali. Rozkochalibyśmy ja do tego czasu w mieszkaniu w domku, bo na razie sama nie wie czy to lubi.
dzięki wszystkim za pomoc!! już znaleźliśmy śliczną cudowną koteczkę!! ma dopiero tydzień a już jest taka słodziutka!! jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc!!
oczywiście że się pochwalę. na razie mam tylko malutkie fotki. kotka ma dopiero niecałe 1,5 tygodnia ale później jak już będzie u nas to na pewno doślę fotki i pochwalę się. tylko niech mi ktoś napisze jak dołączać fotki do forum. z góry dzięki!
dziś bylismy zobaczyć naszą koteczkę!! jest sliczna ma dopiero 2 tygodnie dopiero co otworzyła oczka!! nie jest tak do końca czarna bo ma i krawacik i łatkę nad oczkiem!!
Ostatnio edytowano Sob lip 22, 2006 18:50 przez dlugi42, łącznie edytowano 1 raz