FA:Marusia - została sama...juz w swoim domku...:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 31, 2006 10:12 FA:Marusia - została sama...juz w swoim domku...:)

Piękna bura koteczka Marusia - o której wątek i jej dzieciach wklejam poniżej - szuka dobrego kochajacego domu.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=43 ... sc&start=0

Marusia jest kochaną i przytulastą około 3letnią koteczką. Dwójka jej dzieci znalazła juz dom - tylko jej biedulki nikt nie chce pokochać....Marusia to sliczny tygrysek - burasek, ale o niezwykłym charakterze. To koteczka , która odda tysiąckrotnie uczucie jakim się ją obdarzy....jest cudowna!!!!
Marusia jest wysterilizowana.

ObrazekObrazek
Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Pon cze 19, 2006 6:39 przez justin888, łącznie edytowano 1 raz

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Śro maja 31, 2006 10:16

Justyna ustaw te zdjęcia jedno pod drugim bo się forum rozjeżdża :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Śro maja 31, 2006 10:33

mnie się nie rozjeżdża ;)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro maja 31, 2006 19:21

Marusia bardzo szuka domku kto ja pokocha to bardzo grzeczna i miziasta koteczka
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Czw cze 01, 2006 6:40

Jej dzieciątka mają kochający domek a ona biedulka wciąż w łazience musi mieszkać.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Czw cze 01, 2006 9:36

safiori pisze:Jej dzieciątka mają kochający domek a ona biedulka wciąż w łazience musi mieszkać.

i jeszcze Marusia to takie piekne kocisko i takie kochane z niej dziewczątko...i nikt jej nie chce :(

justin888

Post » Czw cze 01, 2006 13:56

Ta kotka ma takie spojrzenie i profil, że aż człowieka ciarki przechodzą. Szkoda że małż antydachowcowy inaczej dawno bym ją zaadoptowała. Ale zagroził, że jak się z burym dachowcem pokażę to wyrzuci kota przez okno a mnie za nim :( Żeby się burza nie rozpętała, wyjaśniam,że nie mówił tego serio, chciał tylko zaakcentować, że jak już muszę mieć kota, to niech jemu się chociaż podoba. Swoją drogą to go nie rozumiem- to ma być mój kot, utrzymywany z mojej pensji, ja go mam obsługiwać, to chyba mnie się ma przede wszystkim podobać? :( Oj, ale pod pantoflem siedzę :P
Trzymam kciuki za domek.

aniai

Od: Czw kwi 13, 2006 10:46

Post » Czw cze 01, 2006 14:05

aniai pisze:Ta kotka ma takie spojrzenie i profil, że aż człowieka ciarki przechodzą. Szkoda że małż antydachowcowy inaczej dawno bym ją zaadoptowała. Ale zagroził, że jak się z burym dachowcem pokażę to wyrzuci kota przez okno a mnie za nim :( Żeby się burza nie rozpętała, wyjaśniam,że nie mówił tego serio, chciał tylko zaakcentować, że jak już muszę mieć kota, to niech jemu się chociaż podoba. Swoją drogą to go nie rozumiem- to ma być mój kot, utrzymywany z mojej pensji, ja go mam obsługiwać, to chyba mnie się ma przede wszystkim podobać? :( Oj, ale pod pantoflem siedzę :P
Trzymam kciuki za domek.

Tu masz kika ślicznotek :D

biały szynszylowy pers http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=44460
szylkretowa persiczka http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=44 ... c&start=15
śliczna szylkretka http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=44486
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw cze 01, 2006 14:14

aniai pisze:Ta kotka ma takie spojrzenie i profil, że aż człowieka ciarki przechodzą. Szkoda że małż antydachowcowy inaczej dawno bym ją zaadoptowała. Ale zagroził, że jak się z burym dachowcem pokażę to wyrzuci kota przez okno a mnie za nim :( Żeby się burza nie rozpętała, wyjaśniam,że nie mówił tego serio, chciał tylko zaakcentować, że jak już muszę mieć kota, to niech jemu się chociaż podoba. Swoją drogą to go nie rozumiem- to ma być mój kot, utrzymywany z mojej pensji, ja go mam obsługiwać, to chyba mnie się ma przede wszystkim podobać? :( Oj, ale pod pantoflem siedzę :P
Trzymam kciuki za domek.

a pokazywałaś już TŻ zdjęcia :?: .....śliczna kotka....poznałam osobiście...
zdjęcia nie oodają do końca jej urody...
No i naprawdę grzeczna,pokojowo nastawiona ale w kaszę nie da sobie dmuchać..... :D
po prostu kot marzenie :D
Bolesław
Obrazek

agueska

Od: Śro gru 21, 2005 8:47

Post » Czw cze 01, 2006 17:19

"a pokazywałaś już TŻ zdjęcia Question .....śliczna kotka....poznałam osobiście... "

Pokazywałam. Stwierdził, że kot jak kot i takiego nie chce :( Na razie czekam, bo jest duża szansa że pod koniec czerwca (wcześniej naprawdę nie mogę) przyjadą do mnie Ursus i Blue, choć sprawa nie jest jeszcze w 100% ugadana. Więc trzymam kciuki za siebie i za Marusię.

aniai

Od: Czw kwi 13, 2006 10:46

Post » Pt cze 02, 2006 6:35

Marusia nie znalazła jak dotąd swojej przystani do końca życia, ale nie traci nadziei że wreszcie ktoś ją zauważy i pokocha.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Pt cze 02, 2006 10:36

Piękna Marusia o cudownym charkterze, jej oczy sa niesamowite...
a jak daje buziaki to człowiekowi serce pęka, że nie moze jej od razu zabrać....
takiej buraski jak Maruska - z takim niesamowitym pyszczydłem to jeszcze nie było, a jak sie doda do tego stopień kochliwości - to juz czysta rewelacja!!!!!

justin888

Post » Pt cze 02, 2006 13:51

justin888 pisze:Piękna Marusia o cudownym charkterze, jej oczy sa niesamowite...
a jak daje buziaki to człowiekowi serce pęka, że nie moze jej od razu zabrać....
takiej buraski jak Maruska - z takim niesamowitym pyszczydłem to jeszcze nie było, a jak sie doda do tego stopień kochliwości - to juz czysta rewelacja!!!!!

Podpisuję się obiema rękami pod tym co napisła Justin888.
Mam nawet zdjęcia dokumentujące te całusy :D
Cudowna Buraska .....
Bolesław
Obrazek

agueska

Od: Śro gru 21, 2005 8:47

Post » Pt cze 02, 2006 21:16

To bardzo proszę o takie zdjęcie. :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Sob cze 03, 2006 8:34

Niespadaj mamuśka tobie przedeszystkim domek się należy.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

[następna]