adopcja wirtualna

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw mar 09, 2006 20:17 adopcja wirtualna

witamy, jestesmy dwiema doroslymi szaro-brazowymi kotkami Myszka i Cz-czu Razem z nasza Kaśka czytamy to forum i sciska nas z zalu jak patrzymy na te bidulki bez domkow, Kaska mowi ze jak by zlapala tych l(tu padaja rozne slowa az uszy wiedna) to bym iwyrwala odnoza z tylka i wkrecila w uszy) My niestety nie mozemy pomoc w adopcji w realu ale mozemy zaadoptowac kogos virtualnie. ([u]Pewnie ze nie mozemy relanie bo Mysza to histeryk i boi-dudek!!!!!!-to ja pisalam Cz-czulina;)... A Cz-czu to ciezarowka i grubcio..-teraz to ja Mysza. Swoja droga tez mi wybrala imie Mysza...tak jak by psa nazwac kot[/u].....Ale my chetnie wirtualnie przygarniemy jakies mile ,,fufro"..czy sa wogole chetni...????? Czy sa??? Bo nam juz ten wiskas z zalu w gardle staje.... Z kocim pozdrowieniem MIAU!
Koty , koty sa mile........

zona-wrona

Od: Czw mar 09, 2006 18:28

Post » Czw mar 09, 2006 20:51

Koty z Konstancina czekają na adopcje wirtualne a także :http://www.autogielda.com.pl/?modul=bazaogloszen&dzial=0200027&strona=3&oferta=13208086

goldi

Od: Sob lut 18, 2006 18:19

Post » Czw mar 09, 2006 20:52 Re: adopcja wirtualna

zona-wrona pisze: Bo nam juz ten wiskas z zalu w gardle staje....

I truje wątrobę...
:roll:
Proponuję inna dietę: mokra Animonde, wołowine, kurczaka, indyka, rybke, twarożki...
Suchy Royal Canin, Hill`s, ProPlan, Acana,...

Tylko, ze wtedy juz moze na wirtualne adopcje nie wystarczyć... :lol:
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Czw mar 09, 2006 21:30

U nas kicie czekają na adopcje wirtualne -> www.KociaDolina.prv.pl - jeśli któraś kocinka wpadnie wam w oko, to może... ? :)
Obrazek

dronusia

Od: Sob mar 26, 2005 13:32