Szarego kocurka przygarne

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 14, 2005 22:49 Szarego kocurka przygarne

Przygarne szarego kocurka, odrobaczonego, umiejacego korzystac z kuwety. Poznan. PILNE!!! :)

KasiaPeleszuk

Od: Śro gru 14, 2005 22:46

Post » Śro gru 14, 2005 22:52

Nie pisz pilne bo adopcja to poważna sprawa, a kocurka sie bierze na lata.
Decyzja powinna być przemyslana.

Napisz jeszcze jakie warunki kotu oferujesz bo i tak bedziesz o to pytana

Życzę Ci powodzenia w szukaniu kotka i przejrzyj Kocie ABC żeby wiedzieć jak się nim dokładnie zajmować.
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Śro gru 14, 2005 23:02

W jakim wieku ma być kocurek? W schronisku jest kilka szaraczków mniej więcej 4-5 miesięcznych (niestety w różnym stanie zdrowia, więc najlepiej porozmawiać z kimś kompetentnym na miejscu) oraz kilka starszych czekających na kastrację/sterylizację, oraz cała masa dorosłych kotów w kociarni. Jest tam pewien wykastrowany kocur-zbój bez oka, z uszkami poszarpanymi w walkach piwniczno-ulicznych, który najpierw mierzył mnie wzrokiem, a potem...rozdziawiał pyszczek i mówił błagalnie "miauuu" i tak nieśmiało, powolutku, z wielkim oporami podchodził...a jak już podszedł, to robił ósemki, baranki, ocierał się o moje ręce łebkiem...kocia słodycz po prostu 8) . No, ale to już raczej nie jest młodzieniaszek...:-(...
Aha, na kastracje czeka bardzo domowy, płaczący kot - pręgowany z białymi skarpetkami, ale na jego temat należałoby porozmawiać z wetem, bo nie wiem, kiedy będzie do adopcji.

Mysia

Od: Wto lip 06, 2004 20:19

Post » Czw gru 15, 2005 16:47

Zobacz w tym wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=36412 jest srebrny i bardzo potrzebuje domu
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13