Czarny Kociaczek Haker -> nadal szuka domu... (W-wa)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 30, 2005 18:45 Czarny Kociaczek Haker -> nadal szuka domu... (W-wa)

osoba, która miała wziąć jednego kocurka nie odezwała się...
więc dalej szukamy domu dla kocurka!

--------

2 kotki i 4 kocurki szukają domu, mają teraz około 5-6 tygodni, więc do wydania będą za jakiś czas...
moja koleżanka wynajmuje z rodziną mieszkanie u ubogiej pani, która kiedyś przygarnęła kotkę. niestety nie ma aż tylu pieniędzy, żeby kotkę wysterylizować, ale jest zaszczepiona i pod opieką weterynarza. moze uda mi się załatwić jakąś tańszą lub bezpłatną sterylizację.
kociaczki są w Warszawie. są zdrowe (czyste uszka, oczka, bez kataru, nie mają pcheł), ale jeszcze nie odrobaczane. kicie jeszcze piją mleko matki. są przyjaźnie nastawione do... szczurków, co widać na zdjęciach :lol:

a oto kociaki:

Salem: spokojny, miziasty kocurek, bardzo grzeczny :) JUŻ W NOWYM DOMKU! :lol:
sami zobaczcie ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

lubi się przytulać, leżeć na kolanach i jest najspokojniejszy z całego rodzeństwa, chociaż lubi się też bawić :D
(on nie jest brązowy - jest czarny - tak tylko wyszedł na zdjęciach)
---
czarno-szara, pręgowana kotka Szarunia uwielbia zabawy papierkiem i wszystkim co znajdzie :lol: wszędzie jej pełno, jest bardzo "grzeczniutka" :twisted: JUŻ W NOWYM DOMU! :lol:

---
a reszty już nie rozróżniam :D
są podobne charakterem do Szaruni, tylko trochę spokojniejsze (w porównaniu do niej) i grzeczniejsze... chociaż nie aż tak bardzo ;)
jest tam jeden najbardziej czarny kocio, i kilka bardziej szarych (ale to 'minie' ;) ) i jeden trochę mniej pręgowany od Szaruni :)

zamówiona jest również druga kotka - JUŻ W NOWYM DOMU
zamówione również 3 kocurki 8)

---
kocio ze szczurkami ;)
Obrazek Obrazek

mamusia karmiąca...

mamusia uciekła :twisted:
Obrazek

zabawa ;)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

z mamusią...
Obrazek

kociaczki...

---
kontakt do mnie: ana014@o2.pl lub gadu-gadu: 2826460.

do adopcji NIE pozostały 3 kocurki! :)
domki znalezione ;)
Ostatnio edytowano Nie gru 25, 2005 13:04 przez *anika*, łącznie edytowano 15 razy
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Śro lis 30, 2005 18:48

jakie śliczne i magiczne!:)

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Czw gru 01, 2005 8:52

Obrazek
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Czw gru 01, 2005 8:52

Obrazek
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Czw gru 01, 2005 11:13

Obrazek

Świetnie wyglądaja w komplecie :) Zamiast pracować siedzę i się gapię! Fantastyczna rodzinka!
Kasia i Reset, Zorro & Amber
"Nie wszystkie koty są czarne, niektóre są w worku"
http://drunkcat.pl
Obrazek

Drunk Cat

Od: Pt wrz 23, 2005 8:56

Post » Czw gru 01, 2005 11:24 Re: sześć prześlicznych czarnych kociaczków (W-wa)

*anika* pisze:moja koleżanka wynajmuje z rodziną mieszkanie u ubogiej pani, która kiedyś przygarnęła kotkę. niestety nie ma aż tylu pieniędzy, żeby kotkę wysterylizować, ale jest zaszczepiona i pod opieką weterynarza. moze uda mi się załatwić jakąś tańszą lub bezpłatną sterylizację.

A stać tę panią na odchowanie takiego stada dwa razy w roku ? Myślę, że jakby naprawdę bardzo chciała to wysterylizowałaby kotkę. Porozmawiaj z nią. TO PRZECIEŻ AŻ SZEŚĆ KOCIĄT !

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Czw gru 01, 2005 13:14

Koniecznie trzeba wysterylizowac ta kotke, naprawde kociaków nie brakuje w naszym kraju. Moze jakas zrzutka na sterylke? Nie wiem juz co wymyslic. 6 małych kociaków to duża rewolucja, nie wiadomo czy uda im sie znalesc domy, z tym naprawde jest bardzo ciezko. Trzeba zrobic wszystko, zeby kicia nie miala juz wiecej miotów. Co proponujecie?

kocia mama Agatka

Od: Wto sie 16, 2005 21:08

Post » Czw gru 01, 2005 16:33

rozmawiałam z XAgaX i ona wie gdzie można bezpłatnie wysterylizować kotkę, więc raczej z tym nie bedzie problemu... ;)
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Czw gru 01, 2005 16:51 Re: sześć prześlicznych czarnych kociaczków (W-wa)

Chiara pisze:
*anika* pisze:moja koleżanka wynajmuje z rodziną mieszkanie u ubogiej pani, która kiedyś przygarnęła kotkę. niestety nie ma aż tylu pieniędzy, żeby kotkę wysterylizować, ale jest zaszczepiona i pod opieką weterynarza. moze uda mi się załatwić jakąś tańszą lub bezpłatną sterylizację.

A stać tę panią na odchowanie takiego stada dwa razy w roku ? Myślę, że jakby naprawdę bardzo chciała to wysterylizowałaby kotkę. Porozmawiaj z nią. TO PRZECIEŻ AŻ SZEŚĆ KOCIĄT !

hmm... ale po tym jak wygląda te 'mieszkanie', to widać, że ta pani na prawdę nie ma pieniędzy (zdjęcia były robione w 'mieszkaniu' tej mojej kolezanki, które jest chyba w nieco lepszym stanie) kotka jest karmiona kitekat'em, parówkami ( 8O ), jakimś mięsem, itp... więc może ją na prawdę nie stać, a kociaki pewnie są (były wcześniej, moją koleżankę znam dopiero od września) oddanawne w wieku, kiedy dopiero co skończyły pić mleko matki... mówie 'pewnie' bo nie wiem jak było na prawdę...

a tej pani nie było, jak byłam u niej (byłam tam ok. 1 godzinę)...

mam do niej telefon (mogę podać na pw, to może ktoś jej wytłumaczy...)

:roll: nie wiem...

pozdrawiam
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pt gru 02, 2005 15:26

up

(kiedyś przez takie 'up' kotka znalazła dom ;) )
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pt gru 02, 2005 17:44

jak tak to up jeszcze raz
Obrazek

Gruszka_Aga

Od: Pon lis 07, 2005 12:16

Post » Pt gru 02, 2005 18:09

więcej "up'ów" proszę :lol:
mam 'może' już chętnych na dwa kociaczki... może ;)
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Sob gru 03, 2005 16:49

dwa kociaczki zamówione, jeden domek sie zastanawia 8)
proszę o kciuki ;)

--
zamówione:
-jedna koteczka
-albo kocurek albo koteczka
-zastanawiają się nad kocurkiem (nie powiem którym :lol: )
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Sob gru 03, 2005 22:23

trzymam kciuki :) :ok:
Kasia i Reset, Zorro & Amber
"Nie wszystkie koty są czarne, niektóre są w worku"
http://drunkcat.pl
Obrazek

Drunk Cat

Od: Pt wrz 23, 2005 8:56

Post » Wto gru 06, 2005 21:45

domków coraz wiecej...
Ostatnio edytowano Śro gru 07, 2005 15:13 przez *anika*, łącznie edytowano 1 raz
♪♫♬ ♪

*anika*

[następna]