UWAGA PIEKNY WIELKI PUCHATY KOT NA MROZIE!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 28, 2005 13:15 UWAGA PIEKNY WIELKI PUCHATY KOT NA MROZIE!!!

Od kilku dni pod osiedlowym sklepem na Bemowie spotykam cudnego wielkiego kota ktory lasi sie do ludzi i prosi o jedzenie. Kot wyglada na okaz zdrowia a przy tym ma przepiekna bardzo gesta i puchata siersc w bialo szare plamy. Nie wiem jakiej jest plci oraz ile moze miec lat ale raczej nie wiecej niz 2 lata. Kot jest przecudowny i bardzo lagodny. Nie wiem jaka jest jego historia byc moze jest to jeden z parkingowych kotow ktory kiedys byl dokarmiany, a moze ktos go wyrzucił (jest w doskonalej formie choc pewnie na na dl;ugo :(((() Dzis chcialam mu zrobic zdjecie niestety juz gdzies sobie poszedl jak doczlapalam sie z aparatem. Mam nadzieje, ze ktos zainteresuje sie ta sprawa, w najblizszym czasie postaram sie sfotografowac kota. Bardzo porsz eo kotakt osoby ktore chcialaby przygarnac takiego puchatego olbrzyma badz tez dac mu tymczasowy domek na zimę. Zaiteresowanych prOsze o koNtakt pod numerem tel 861 02 59 badz na mail: plisowanka29@tlen.pl

Pliska

Od: Wto lis 08, 2005 14:21

Post » Pon lis 28, 2005 13:26

wlasnie sfotografuj bo mam kogos na "duzego puszystego kocura" moze byc mieszany z rasowym i wlasnie szukam;)

gagucia

Od: Śro lip 20, 2005 2:54

Post » Wto lis 29, 2005 13:24

mam zdjatka kotki- okazalo sie ze to kobitka,(podobno wykastrowana) nie wiem jednak jak umiescic foty na tej stonce wiec osobom zainteresowanym wysle na maila. Kotka conajmniej od roku mieszka na parkingu osiedlowym, w lecie radzi sobie calkiem dobrze gorzej zima- jacyc ludzie ja dokarmiaja niestety nie wiem czy regularnie- whiskasa ode mnie zjadla ze smakiem. Idealnym dla niej rozwiazaniem bylby dom z ogrodem bo jest przyzwyczajona do spacerow po okolicy. Jest oswojona, podchodzi do ludzi i lasi sie, na pewno brakuje jej ciepla i jakiejs przyjaznej duszy.
PS Jezeli ktos wie jak zamiescic zdjecie na miau.pl bylabym wdzieczna za instrukcje, to moze ulatwi kotce znalezienie domu.

Pliska

Post » Wto lis 29, 2005 13:28

wystarczy zajrzeć na forum techniczne ;)

wrzuć na www.upload.miau.pl i podaj tu linka.
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto lis 29, 2005 14:00

oto koteczka: [img]http://upload.miau.pl/1/37871.jpg[img]
[/img]http://upload.miau.pl/1/37872.jpg

Pliska

Post » Wto lis 29, 2005 14:01

no jak widze cos pokrecilam bo zdjecia sie nie wyswietlaja :((

Pliska

Post » Wto lis 29, 2005 14:03

Obrazek
Obrazek

Pliska

Post » Wto lis 29, 2005 14:06

Udało sie: kotka jest puszysta i wielgasna- zdjecia niestety nie oddaja calkowicie jej uroku ale lepszy rydz niz nic.

Pliska