PIĘKNY , RUDY KOT CZEKA ...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 08, 2005 21:16 PIĘKNY , RUDY KOT CZEKA ...

Wielki, puchaty, towarzyski rudzielec przebywający obecnie w Schronisku w Korabiewicach bardzo pilnie poszukuje domu. Los nie oszczędzał mu cierpień – Rudolf ma tylko jedno oko, ale i tak jest przepiękny. Niestety, źle znosi pobyt w schronisku - jest słaby, ma kaszel. Potrzebuje leczenia, ale przede wszystkim troski, opieki i miłości. Jest taki kochany i ufny.
PRZYGARNIJ RUDOLFA - BĘDZIE MRUCZAŁ TYLKO DLA CIEBIE !!!
Obrazek

TU ZNAJDZIESZ WIĘCEJ INFORMACJI O RUDOLFIE
Obrazek
BAJKA-BB

Post » Śro lis 09, 2005 7:09 biedny kocurek

Dlaczego nikt się nie interesuje Rudolfem??? :(
Pomóżcie znaleźć mu domek, w schronisku może nie przetrwać zimy.
krzych1

Post » Śro lis 09, 2005 10:27

Kto da dom Rudolfowi?
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Śro lis 09, 2005 12:03

Do góry Rudolfa :!:

baśa

Od: Pt paź 28, 2005 8:24

Post » Śro lis 09, 2005 20:51

Podpowiedzcie, czemu jest takie małe zainteresowanie Rudolfem.

Może za mało o nim napisałam ?

To taki śliczny, kochany kocurek. Jest bardzo przyjazny, kontaktowy i towarzyski, domaga się pieszczot, przytula się i pięknie mruczy. Lubi być głaskany po brzuszku za co rewanżuje się głośnym mruczeniem przytulaniem i ocieraniem.

Proszę, pomóżcie mu znaleźć dom.
BAJKA-BB

Post » Śro lis 09, 2005 22:51

mysle, ze przydaloby sie wiecej zdjec - w watku a nie na stronie, bo niestety internauci nie lubia klikac za duzo :wink:

poza tym - forum nie moze byc jedynym miejscem, gdzie jest informacja o nim
warto dodac go jako odrebne ogloszenie na naszej Adopcyjnej: http://www.miau.pl/adopcje/dodaj.php
warto wyslac ogloszenie w inne miejsca w sieci, jakis spis jest chyba w watku podwieszonym na gorze Kociarni
dobrze dzialaja ogloszenia platne w Wyborczej - koszt od 4 zl

trzymam za domek! :ok: :ok: :ok:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Czw lis 10, 2005 7:05

Dziękuję za podpowiedź. Ogłoszenie na stronę adopcyjną właśnie dodałam. Nie mam niestety więcej zdjęć, więc na razie chociaż powiększenie poprzedniego, a niedługo postaram się dodać więcej fotek.

Obrazek
BAJKA-BB

Post » Czw lis 10, 2005 11:56

Obrazek
BAJKA-BB

Post » Pt lis 11, 2005 15:35

Trzymam kciuki za Rudolfa!!!!
Pytałam się o niego w schronisku (też bym chciała by znalazł dom): Powiedziano mi że istnieje możliwość podleczenia go na koszt schroniska, tak więc gdyby ktoś zechciał go pokochać nie musiałby martwić się o finanse.
evelkaa

evelkaa

Od: Wto paź 25, 2005 20:34

Post » Nie lis 13, 2005 14:47

Dobre wiadomości - Rudolf właśnie pojechał do nowego domu, będzie siódmym kotem w rodzinie.
Bardzo dziękuję wszystkim, którzy pomogli w zorganizowaniu adopcji Rudolfa, a przede wszystkim Państwu, którzy zapewnili mu tymczasowy dom na czas przeprowadzenia badań. Dziękuję.
BAJKA-BB

Post » Pt lis 18, 2005 10:07

:dance: :dance: :dance: Bardzo, bardzo się cieszę. Życzę mu wszystkiego najlepszego w nowym domku!!!!!!
evelkaa

evelkaa

Od: Wto paź 25, 2005 20:34