potrzebny dom...nawet wychodzący :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 25, 2005 22:43 potrzebny dom...nawet wychodzący :(

Powielam wątek z kociarni, bo sprawa jest pilna a tu chyba więcej ludzi zagląda.
Dom jest potrzebny dla koteczki z tego wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=34122
Ona całe swoje życie (niedługie) żyła na działkach, nieodpowiedzialni ludzie ją oswoili, karmili a teraz chcieli oddać do schroniska
Kotka nie umie korzystać z kuwety, pewnie prędzej czy później się nauczy ale nie wiem ile czasu będę ją mogła trzymać u nas. Wyciągamy teraz kociaki ze schroniska, na razie u mnie są dwa ale będzie więcej...
Na razie umieściłam kotkę w łazience lecz mąż się złości, że nie można się tam swobodnie poruszać... nie wiem co będzie... :? Jeden pokój zajmują maluchy.
Gdyby ktoś miał namiary na domek wychodzący a odrzucił go z tego właśnie powodu, to bardzo proszę o kontakt. Jestem w takiej sytuacji, że wezmę pod uwagę i taki dom :(
za 2-3 tyg. rozpoczynamy remont, nie możemy już dłużej tego odkładać

justyna_ebe

Od: Nie paź 17, 2004 16:00

Post » Śro paź 26, 2005 11:42

up
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Śro paź 26, 2005 19:18

sluchajcie....... domki wychodzace sa przeciez odrzucane zazwyczaj. Tutaj kotka musi natychmiast znalezc lokum, bo justyna ma dodatkowe kocieta, a trafi do niej ich matka oraz 4 pozostale kociaki.
Kotka spokojnie moze byc wychodzaca, a nawet lepiej, bo ona NIE UMIE zalatwiac sie do kuwety, cale zycie spedzila na dzialkach. Kotka jest przesympatyczna, bodzie, mizia sie, no cud malinka, tylko to sikanie...... :roll:
Poszukajcie po kartkach, moze macie jakis wychodzacy domek, do ktorego kota byscie nie dali, Justyna zas ma noz na gardle..... a kotka jest wrecz idealna do domu wychodzacego.
Obrazek

Nika Łódź

Od: Pt maja 21, 2004 22:27

Post » Czw paź 27, 2005 0:07

Podnoszę, bo pilne i ważne.
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Czw paź 27, 2005 13:25

Justyna - wyslalam pw z namiarem na kogos, kto szuka kotka do domu wychodzacego. Moj kocurek sie nie nadawal, ale moze Twoja kotka skorzysta.

Majka13

Od: Śro cze 23, 2004 8:57