Znów Trójmiasto !!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob wrz 24, 2005 19:56 Znów Trójmiasto !!!

Dając ogłoszenia o moich koteczkach do wydania, znalazłam takie oto:
Zaginął kot
W nocy z soboty na niedzielę (17/18 września) zaginął kot (nie wrócił ze spaceru). Okolice ulic Kossaka, Matejki, Sobótki i Jaśkowa Dolina we Wrzeszczu (od sąsiadów wiemy, że czasami docierał dalej w swych wędrówkach)... Kot ma bardzo charakterystyczny wygląd - wyjątkowo długą sierść i bardzo długi, puszysty ogon. Barwy "zwyklego" dachowca - czarno-bury, choć na grzbiecie zdecydowanie przeważa kolor czarny. Kot wabi się Zefir i jest bardzo ufny - podchodzi do każdego. Jego zaginięcie bardzo nas przygnębiło. Żona, która jest poważnie chora na serce, czuje się teraz o wiele gorzej. Sam kot też jest w trakcie leczenia. Z tych wzgledów bedziemy wdzięczni za każdą informację, która pozwoli odnaleźć naszego przyjaciela.
Kontakt: Wawrzyniec Markowski, tel. 345-16-25 , Gdańsk, ul Kossaka 2 m 3
marwaj@poczta.onet.pl
Obrazek
Zaginął czarny kotek!
Dnia 21.09 w okolicy ul.Partyzantów-deGaulla wyszedł z domu i dotychczas jeszcze nie wrócił czarny kotek (a właściwie koteczka). Ma ok. 5 m-cy i lgnie do ludzi. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - proszony jest o kontakt.
Kontakt: tel. 604940922
gg:3606455
Obrazek
MamaObrazekObrazekObrazekObrazek
Prawdziwa egipska księżniczka z kairskiej ulicy....i książę o migdałowych oczach... rudy łobuz

Mayo

Od: Śro kwi 28, 2004 21:03

Post » Sob wrz 24, 2005 20:08

8O podobna do Czarnuszki...ale to dość daleko a fota z profilu... :roll:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Sob wrz 24, 2005 22:25

I jeszcze : koteczka szuka domu
POMOCY!!! Przedwczoraj znalazłam pod blokiem (Orunia Górna) małą (ok.5 tyg.) małą piękną prążkowaną kotkę. Czekałam cały dzień i pół nocy, słuchając jej płaczu, czy może wróci do niej jej mama albo ktoś ją weźmie. Niestety... No więc, jakem kocia mama, wzięłam ją do domu. Niestety moja kotka Dzida jest piekielnie zazdrosna i z godziny na godzinę jest coraz gorzej. Na chwilę spuszczona z oczu leje małą. Serce krwawi. Znajdzie się jakaś dobra dusza i przygarnie małego spragnionego miłości futrzanego szkraba ? Kotkę dowiozę do rąk własnych wraz z wyprawką.
Kontakt: Ania tel. 0609611459
lanica@interia.pl

Obrazek
MamaObrazekObrazekObrazekObrazek
Prawdziwa egipska księżniczka z kairskiej ulicy....i książę o migdałowych oczach... rudy łobuz

Mayo

Od: Śro kwi 28, 2004 21:03