Trzy kociaki, 2 dniowe PILNE!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 20, 2005 12:20 Trzy kociaki, 2 dniowe PILNE!

Sytuacja jest krytyczna, kociaki dostaly wyrok albo ktos sie znajdzie i zaoferuje dom albo :cry: :cry: :cry:
Kotki urodzily sie dwa dni temu, postaram sie o fotki. Wlascicielka postawila warunek, inaczej kociaczki beda utopione.
Postaram sie aby zostaly przy matce jak najdluzej sie da, wiem jakie to wazne bo sama nianczylam 1.5 tygodniowego malucha sierote.
Zrobie wszystko aby mialy mame dlugo, i blagam Was o pomoc w znalezieniu domu dla tych maluchow. Koty sa pod Warszawa, Ja jestem w stanie zorganizowac transport w rozsadnych odleglosciach, i jesli znajda sie domki to pewnie za ok 5-6 tyg, watpie aby dluzej Pani Wlascicielka pozwolila im tam byc.

I jeszcze jedno wazne pytanie:
Gdzie moge ja skierowac na bezplatna sterylke, ona nie mam kasy, koty sie rozmnazaja to juz trzecie maluchy, i tylko rece zalamuje co bedzie dalej

Prosze o dobre wiadomosci

MonikaWarszawa

Od: Sob maja 14, 2005 13:15

Post » Wto wrz 20, 2005 13:57

Gdzie jest domek??? :(

MonikaWarszawa

Post » Wto wrz 20, 2005 14:25

Monika, nie tak łatwo o dom, sama widzisz ile kotów szuka. Wiec nie spodziewaj się, że ludzie rzucą się na kociaki, żeby je ratować. Czy w jakikolwiek inny sposób szukasz im domu? Ogłoszenia w sklepach, na przystankach, w internecie, w gazecie? Spróbuj porozmawiać z tą panią, żeby zostawiła maluchy, a Ty im w międzyczasie bedziesz szukać intensywnie domu. I tak wcześniej, niż za trzy miesiące nie powinna kotków oddzielać od matki, więc czasu jest trochę.

A jeżeli już włascicielka zdecyduje się uśmiercic maluszki, to spróbuj ją namówić na zaniesienie kociąt do weta, albo sama to zrób. Bo utopienie to taka mało przyjemna rzecz :? I nie wiem, czy nie nielegalna.
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Wto wrz 20, 2005 14:53

Wiem ze ciezko o domek, i wiem ile czeka na taki luksus.
Dzis sie o tym dowiedzialam, i bede kombinowac na wszystkie mozliwosci, ale cuda sie zdarzaja :D moze i tym razem

MonikaWarszawa

Post » Wto wrz 20, 2005 15:06

Powiedz pani, że kociaki mają zaklepane domki a sama szukaj przez te kilka tygodni im domku docelowego...

A sterylizacja- w gminie w której pani mieszka, trzeba się dowiadywac z która lecznicą mają podpisaną umowę.
Albo czekać do marca kiedy będzie akcja tanszych sterylizacji
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto wrz 20, 2005 15:21

Tak powiedzialam, i teraz szukam, szukam az znajde.
Bede sie dowiadywac o sterylki, aby bylo jak najtaniej, Ona pewnie nie da zł, ale cos sie uzbiera, teraz najwazniejsze domki.

Daje ogloszenia gdzie moge, i oby dalo dobry efekt.

MonikaWarszawa

Post » Wto wrz 20, 2005 17:47

A co to za kobieta ktora chce zabijac male kociaki skoro nie wyeterylizowala swojej kotki? Przeciez to oczywiste ze kicia bedzie zachodzic w ciaze i bedzie miec male. A jak nie chce malych kotow to powinna juz dawno zaniesc kota na sterylizacje. Co ona nie wie skad sie dzieci biora?!? No sorry ale to jakas glupia pozbawiona logiki baba.

kocia mama Agatka

Od: Wto sie 16, 2005 21:08

Post » Wto wrz 20, 2005 17:56

Monika, jeżeli szukasz domków, to zdjęcia są bardzo ważne. Dasz radę je zrobić? Jak nie, to może ktoś z forum Ci pomoże.
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Wto wrz 20, 2005 19:29

Niestety o "pani" wypowiadac sie nie bede.....

Zdjecia beda, albo Ja je zrobie, albo jej wnuczka ktora jest blisko, i dzieki niej wiem o wszystkim, tylko chwilke trzeba poczekac one maja dwa dni wiec, niech pieknie sie zaczna prezentowac :)

Najwazniejsze ze (mam nadzieje) jutro sie dowiem, Pani pojdzie na uklad, ze domy sa i kociaki moga byc jak najdluzej przy matce, co w tej chwili jest wazne, a domow bedziemy szukac, i napewno znajdziemy, potem postaram sie na talony i dam jej na sterylke, bo znow bedzie to samo, Łatwiej zebrac 100 czy 200 zł niz dobre i pewne domy dla maluszkow.

Pytajcie, szukajcie, i trzymajcie mocno kcikuki PROSZA TRZY MALENSTWA

MonikaWarszawa

Post » Czw wrz 22, 2005 9:15

zdjęcia!
Gość

Post » Nie wrz 25, 2005 4:05

czekam na wieści i zdjęcia, trzymam kciuki.

Lemon

Od: Czw paź 07, 2004 15:01

Post » Nie wrz 25, 2005 4:30 Wrrr!

Ale mnie od rana zdenerwowalas! :( Za za popieprzony babsztyl! Jak ta baba jest taka madra to zapytaj co zrobi jak Jej sie Animals do tylka przyczepi. Zreszta co tam Animals, policje mozna na nia naslac, bo zwierzaki tez maja swoje prawa a topienie ich to na 100% jest lamaniem tych praw :regulamin: Wrrrr! Normalnie az.. O zgrozo :/

Dobrze, ze sie tym zajelas, dobra duszyczka :) :ok:

Nicolus

Od: Wto wrz 20, 2005 23:59