Do oddania 4 kotki Warszawa

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 13, 2005 14:27 Do oddania 4 kotki Warszawa

4 kotki, ponad 2 miesięczne szukaja nowego domku. Zadbane, same już jedzą,
załatwiają się do kuwetki. Kotki w kolorach - czarny - samiec, pozostała
trójka to kotki - 2 czarne z białymi krawatkami i skarpetkami, 1 typowy szary
tygrysek.

Moj e-mail timbunia@gazeta.pl - kotki mogę dowieść na terenie Warszawy
w każde miejsce.
Psik

Post » Wto wrz 13, 2005 14:32

dołącz zdjęcia, napisz więcej o kotkach - skąd je masz, czy są zdrowe, zaszczepione etc.

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Śro wrz 14, 2005 8:42 Kotki cd

Zdjęcia można obejrzeć w tym wątku. http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=28981895 Kociaki znajdują się u starszej pani która przygarneła ich matkę. Kotka zostanie wystrelizowania, ale chcemy to zrobić po oddaniu kociaków. Kotki nie sa jeszcze zaszczepione, zamierzam to zrobić po otrzymaniu pensji, bo niestety tej Pani na to za bardzo nie stać - generalnie dokarmia jeszcze pare innych kotów z własnej niewielkiej emerytury. kotki są wesołe,zdrowo wygladają i sa dobrze odżywione.
psik

Post » Śro wrz 14, 2005 9:50

a propos sterylizacji to moja znajoma zna w Warszawie weta, który robi to za 70 zł- to praktycznie 1/3 normalnej ceny... jeśli to może coś pomóc, proszę o PW
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw wrz 15, 2005 13:31 poradźcie

Poradzcie jak szybko znalezc dla nich domek, bo ta starsza Pani ledwo sobie daje rade z coraz to zywszymi kociakami. Maluchy sporo wcinaja, ja niestety nie mam jak teraz nawet tego finansować, bo dopiero od 1 wrzesnia pracuje, a pensja dopiero pod koniec misiąca. A wtedy to zamierzam kociaki jeśli jeszcze będą do weterynarza zabrac. Najgorsze dla mnie jest to że rozważane jest uśpienie kociaków, jesli nie znajda domku w miare szybko.
psik

Post » Pon paź 24, 2005 17:24 nadal aktualne

czarny kociak znalazł dom..., zostały jeszcze 3 kociaki. Może znalazłby się chętny?
psik