Mała, zagubiona kocia bida szuka opiekuna!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 01, 2005 19:47 Mała, zagubiona kocia bida szuka opiekuna!

Szary tygrysek o wielkich oczach pilnie szuka opiekuna. Jest jeszcze malutki - mieści się na dłoni. Prawdopodobnie został za wcześnie oddzielony od matki, przez ludzką bezmyslność... Cieknie mu z noska i oczu - więc pewno ma koci katar, czy inne choróbsko. Za przechodzącymi ludźmi żałośnie miauczy, tuli się do psów (jakby próbował wtulić się pod mamę), ogólnie garnie się do wszystkiego, co większe i ciepłe. Odwdzięczyć się potrafi - przytulony bądź pogłaskany natychmiast głośno mruczy.

Żyje maluch na łące, póki co jest częstowany śmietanką przez osoby z pobliskiej bazy nurkowej, i dojada resztki po wieczornych ogniskach - problem w tym, że we wrześniu nurkowie kończą działalność, wyprowadzają się, i kociak zostanie sam. I dobrze mu raczej nie będzie - mały i chory, wyraźnie potrzebuje opieki.

Kociak jest na suwalszczyźnie, nad jez. Hańcza - transport w dowolne miejsce Polski można jednak zorganizować. Dołożę się do kosztów leczenia, jeśli będzie taka potrzeba. Mój email: teo 73 (tu taki śmiszny znaczek ) o2 (a tu kropka) pl - bez spacji, naturalnie.
Teo

Post » Czw wrz 01, 2005 21:06

Teo, ten kotek bez Ciebie nie da sobie rady, z pewnoscia jak zrobi sie zimno :(
Czy nie mozesz go zabrac i szukac mu domku ?
Ja tez jakis czas temu znalazłam kotka nad jeziorem i dzieki forum bedzie miał domek :D
takie rzeczy sie udaja :) nie trzeba sie obawiac :D kotka mozna zostawic nawet w jakiejs lecznicy i leczyc..naprawde
trzymam kciuki mocno, bo biedaczek sam nie przezyje tej zimy ...

Ada

Od: Wto lis 18, 2003 13:25

Post » Czw wrz 01, 2005 21:20

Takie maleństwo zimy nie przeżyje. Zabierz go choc na troche do domu -a domek sie znajdzie. :cry:
"Nie chcę iść do raju, jeśli tam moje koty mnie nie przywitają"
"Stajesz sie odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś"
Obrazek
Inek i Kropek czyli Chłopaki

Corn

Od: Wto sie 31, 2004 13:45

Post » Pt wrz 02, 2005 18:29

hop
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob wrz 03, 2005 18:59

zaopiekuj sie kociakiem.mozna mu szukac domu. u ciebie bedzie bezpieczny.plis.

notoco1

Od: Śro sie 24, 2005 18:14

Post » Nie wrz 04, 2005 18:36 Re: Mała, zagubiona kocia bida szuka opiekuna!

Szanownych Zainteresowanych radośnie informuję, że kociak ma już opiekuna ;) Pozdrawiam dobre dusze!

Moderatorze / Adminie - wątek można usunąć, jeśli jest to tutaj praktykowane.
Gość