znalezlismy 2-tygodniowego kotka-przygarniesz to malenstwo?

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 30, 2005 22:53 znalezlismy 2-tygodniowego kotka-przygarniesz to malenstwo?

Kotek (chłopczyk) ma ok. 2 tygodni. Waży 139 gram. Wymaga miłości i kociego mleka, które kupiliśmy u weterynarza i oddamy razem z kotkiem. Za ok. 2 tygodnie mozna zacząć już mu podawać pokarm dla kotów-juniorów. Ta kruszynka dopiero nieśmiało otwiera oczka. Jest malutki - czarno-biały.
Kotek ten został odebrany dzieciakom, które go maltretowały. Na szczęscie jakieś mądre, młode dziewczyny go odebrały i zaniosły do weterynarza, gdzie spotkały nas.

Oddamy go za darmo w dobre ręce i dostarczymy na terenie Warszawy i okolic. Służymy również radą i pomocą, bo sami posiadamy takie 3 kotki, które odchowaliśmy też od takich maleńkich szkrabów.

Grzegorz

tel. (22) 408-50-68 lub 501-444-590

tu jego zdjecie: http://www.voila.pl/6q453/
ruua

Post » Śro sie 31, 2005 6:49

jezu ale szczescie ze te dziewczyny tam przechodzily...
kurde mam nadzieje ze znajdzie sie dla niego domek.
takie malenstwo musi byc z czlowiekiem 24h/dobe...
przeciez toto musi jesc co 2 (chyba) godziny...
no nic...
trzymam kciuki za domek...
tylko prosze... nie oddawajcie go do schroniska ani nikomu kogo nie bedziecie pewni...

pozdrawiam
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Śro sie 31, 2005 8:08

zeby malenstwo szybko i zdrowo rosło :ok:
jestescie kochani :1luvu:

Ada

Od: Wto lis 18, 2003 13:25

Post » Śro sie 31, 2005 17:47

nie jest tak zle. malenstwo budzi sie co 4-5 godzin i domaga kociego mleka. jest tak slodkie, ze juz jestesmy zakochani, ale perspektywa kawalerki i 3 kotow zmusza nas do dalszego szukania domu...
Gość

Post » Śro sie 31, 2005 18:11

kurczę :(:(:(:( biedactwo...
opiekujcie się nim...
trzymam kciuki!
napiszcie co i jak jescze - prosimy o relację..
może poszukajcie kogoś z karmiącą kotką do odchowania małego?

ja mam karmiąca kotę... ale wczoraj przygarnęłam malucha od Sin,... nie wiem czy moja by drugiego zaakceptowałą :(:(:(:(
no i z Krakowa jestem...
tylko ja bym go nie mogłą zatrzymać... :(
nie wiem nie wiem... wzruszyłąm się patrząć na to maleństwo...
ale Rychu od Sin jest juś starszy... czy taka różnica byłąby problemem?

ten maluch Wasz nie ma dwóch tygodni na pewno... kociaki otwierają oczy między 7- 10 dniem życia...

karolian

Od: Sob lip 30, 2005 11:18

Post » Śro sie 31, 2005 18:39

Jesteście z Wawy?
Dajcie na Koty ogłoszenie, że szukacie karmiącej kotki. 2 tyg nie ma...wygląda na kilka dni :roll:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Śro sie 31, 2005 21:36

Sin pisze:Jesteście z Wawy?
Dajcie na Koty ogłoszenie, że szukacie karmiącej kotki. 2 tyg nie ma...wygląda na kilka dni :roll:

ale gdzie dac to ogloszenie??? na razie karmimy go kocim mlekiem z proszku, smakuje mu, zlopie z bultelki ze smoczkiem, az milo. najbardziej przeraza mnie to, ze od poniedzialku nie bedzie nas w domu po 12 godzin!!!! jak nie znajde do tego czasu domu (a to juz za 4 dni), to sie zalamie.... a szkrab jest taki slodki, sami jestesmy w nim zakochani, ale mamy juz 3 takie "szkraby" i male mieszkanie... kotki dzielnie znosza obecnosc malego, obserwuja z daleka, 1 nawet podchodzi i obwachuje.
Gość

Post » Śro sie 31, 2005 21:38

Anonymous pisze:
Sin pisze:Jesteście z Wawy?

ale gdzie dac to ogloszenie??? na razie karmimy go kocim mlekiem z proszku, smakuje mu, zlopie z bultelki ze smoczkiem, az milo. najbardziej przeraza mnie to, ze od poniedzialku nie bedzie nas w domu po 12 godzin!!!! jak nie znajde do tego czasu domu (a to juz za 4 dni), to sie zalamie.... a szkrab jest taki slodki, sami jestesmy w nim zakochani, ale mamy juz 3 takie "szkraby" i male mieszkanie... kotki dzielnie znosza obecnosc malego, obserwuja z daleka, 1 nawet podchodzi i obwachuje.

12 godz maleństwo nie da rady bez jedzonka i opieki, ogłoszenie daj na kotach
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Czw wrz 01, 2005 8:53 maly kotek

ja karmilam 2kotki kilkudniowe stzrykawką .mleko skondensowane+żółtko+troszke oleju. .po 2 tygodniach jadly zmiseczki. powodzenia.oddajcie je w dobre ręce,tylko w dobre ręce.
galka

Post » Czw wrz 01, 2005 8:55 kotek

myśmy dawali ogłoszenie do lokalnej prasy, rozwieszaliśmy na tablicach, pytalismy wsród znajomych, i udało sie .obydwa kotki maja domki,
kulkawodna

Post » Czw wrz 01, 2005 14:27

Wejdźcie na podforum Koty i tam napiszcie ogłoszenie :roll: i na innych kocich stronach :roll:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Czw wrz 01, 2005 21:49 happy end

znalezlismy mu dzis dom... zrobili naprawde dobre wrazenie, mama z 2 doroslych dzieci, wlasnie stracili roczna kotke...dziewczyna jest studentka, wiec jeszcze przez miesiac bedzie siedziala w domu i opiekowala sie kotkiem.

oj, jak mi smutno. i jednoczesnie, jak sie ciesze, ze szkrab znalazl dom:)

a to pare fotek na pamiatke:

http://voila.pl/bsqk2/index.php?1
http://voila.pl/bsqk2/index.php?2

Rena

Od: Pon sty 17, 2005 18:28