Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
BoB666 pisze:no ja wiem no ale jak ktos chciałby sie pozbyc to go wezme;) ale ja nie chce rasowego bo one maja płaski pyszczek i choruja na oczka:(
BoB666 pisze: ale ja nie chce rasowego bo one maja płaski pyszczek i choruja na oczka:(
BoB666 pisze:bo o ile mi wiadomo a moge sie mysli sa 2 rodzaje ten z "rasowy " wystepuje tylko z płaskim pyszczkiem...a nie rasowe wystepuja z 2 rodzjami.. ten rodzaj o ktory mi chodzi ma normalny pysk jak inne koty.. nazywany jest kotem wiktorianskim...
BoB666 pisze:jezeli ktos jest chetny oddac kota perskiego (samice) w wieku do 3 miesiecy. najlepiej ze zdjeciem.... katowice/krakow/sosnowiec/jaworzno i okolice. a i dobrze sie nim zaopiekuje bo mam juz jednego persa:)
Petroniusz pisze:BoB666 pisze:jezeli ktos jest chetny oddac kota perskiego (samice) w wieku do 3 miesiecy. najlepiej ze zdjeciem.... katowice/krakow/sosnowiec/jaworzno i okolice. a i dobrze sie nim zaopiekuje bo mam juz jednego persa:)
Sorki, ale zaniepokoiło mnie jedno słowo
kameo pisze:jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o .....trollika
Catrina pisze:Swietne ogloszenie. To ja poprosze nowiutkiego Porsche, moze byc bez papierow ale zeby byl za darmo
Catrina pisze:Swietne ogloszenie. To ja poprosze nowiutkiego Porsche, moze byc bez papierow ale zeby byl za darmo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości