Pilnie potrzebny opiekun z sercem dla 12letniej kotki

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 04, 2024 9:43 Pilnie potrzebny opiekun z sercem dla 12letniej kotki

Szukamy nowego domku dla kotki naszej babci!

Niestety seniorka nie może już się nią opiekować i sama mieszkać, czeka ją przeprowadzka i nie może zabrać kotki ze sobą.
Kotka ma już 12 lat więc ma swoje przyzwyczajenia; nie ukrywam że, jest nietowarzyska, boi się obcych i nie wiem jak w ogóle zniesie rozłąkę.... Potrzebuje bezpiecznego miejsca aby dożyć swoich kocich dni.
Czarna dachówka z białym skarpetkami, białym "śliniaczkiem" i końcówką ogonka. Jest szczupła, zgrabna, zdrowa i nigdy nic jej nie dolegało, sterylizowana.
Niestety nie ma innego wyjścia, więc szukamy kociarza z sercem i cierpliwością!
Zapewniamy transport, ogromny zapas jedzenia i żwirku
:201461
Kinga

No tak nie dodałam miejsca: Warszawa. Ale tez z chęcią zawieziemy kicię niemal na koniec Polski !
Ostatnio edytowano Pt lip 05, 2024 16:05 przez kinga.jasiek, łącznie edytowano 1 raz

kinga.jasiek

Od: Czw lip 04, 2024 8:58

Post » Pt lip 05, 2024 13:41 Re: Pilnie potrzebny opiekun z sercem dla 12letniej kotki

A w jakiej miejscowości teraz przebywa koteczka?
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pt lip 05, 2024 23:03 Re: Pilnie potrzebny opiekun z sercem dla 12letniej kotki

Warszawa!

kinga.jasiek

Post » Sob lip 06, 2024 10:51 Re: Pilnie potrzebny opiekun z sercem dla 12letniej kotki

Zastanówcie się, czy ktoś z Was, rodziny lub znajomych, nie mógłby wziąć koteczki.
Ja wiem, różne są sytuacje, ale... może warto się odważyć?

Kiedyś, gdy jeszcze nie miałam kota, znajomi szukali domu dla kotki swojej mamy, bardzo starszej pani, w podobnej pewnie sytuacji jak Wasza babcia.
Pytali się i mnie... a ja się nie odważyłam.
Po jakimś czasie wzięłam do domu mojego pierwszego kota. Minęło znów trochę czasu i starsza pani zmarła. Byłam na jej pogrzebie i myślałam sobie, że przecież mogłam była zaopiekować się jej kotką. Owszem, kotka znalazła nowy dom u znajomej starszej pani, ale mimo wszystko pozostało mi wrażenie, że się za bardzo wystraszyłam.

Kciuki za znalezienie opiekuna :ok:
Celinka >>>
Kitka [*]

Hana

Od: Pon lut 04, 2002 15:36

Post » Sob lip 06, 2024 12:25 Re: Pilnie potrzebny opiekun z sercem dla 12letniej kotki

Zapewniam że internet nie był pierwszym wyborem.... odpytani są wszyscy bliscy i dalsi znajomi oraz współpracownicy i koledzy kolegów oraz krewni i znajomi królika.
Każdy ma psa, albo inne koty wymagające itd albo inne swoje powody....

kinga.jasiek