Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
lupilu pisze:
PS KRetynka ktora mi pisze wiadomosci o karalnosci sprzedazy kotow nierodowowych - kota oddam ZA DARMO. Dostalam ja po starszej osobie, bez jakichkolwiek papierow, czy w twoim durnym lbie taka sytuacja wogole moze zaistniec?? Moge ja uspic i wtedy twoje zj... sumienie bedzie spokojne ??
ASK@ pisze:lupilu pisze:
PS KRetynka ktora mi pisze wiadomosci o karalnosci sprzedazy kotow nierodowowych - kota oddam ZA DARMO. Dostalam ja po starszej osobie, bez jakichkolwiek papierow, czy w twoim durnym lbie taka sytuacja wogole moze zaistniec?? Moge ja uspic i wtedy twoje zj... sumienie bedzie spokojne ??
Mocne wejście i takie wzbudzające sympatię.![]()
Opanuj się człowieku.
Podłożę się jako ta druga kretynka i napiszę ,że usypianie zdrowych zwierząt (alergia nie zalicza się do motywów) jest karalne. Wet i właściciel .
Usypienie kota obciąży nie kretynki sumienie tylko twoje.
A tak w temacie inszym.
Wklej fotki kota. Napisz coś o jej charakterze do ludzi. Napisz też jakie wymagania stawiasz domkowi.
Kotka rozumiem ,ze prócz kastracji ma pakiet szczepień zrobionych.
myamya pisze:Czy to jest ta sama kotka, co w tym wątku: viewtopic.php?f=1&t=168083 ?
lupilu pisze:ASK@ pisze:lupilu pisze:
Mocne wejście i takie wzbudzające sympatię.![]()
Opanuj się człowieku.
Podłożę się jako ta druga kretynka i napiszę ,że usypianie zdrowych zwierząt (alergia nie zalicza się do motywów) jest karalne. Wet i właściciel .
Usypienie kota obciąży nie kretynki sumienie tylko twoje.
A tak w temacie inszym.
Wklej fotki kota. Napisz coś o jej charakterze do ludzi. Napisz też jakie wymagania stawiasz domkowi.
Kotka rozumiem ,ze prócz kastracji ma pakiet szczepień zrobionych.
Poprostu to takie polskie bylo i urzednicze. Z zalozenia czlowiek jest zlodziejem albo cwaniakiem, osoba ktora wkleila mi te bzdury nie pomyslala ze moze ja nie kombinuje jak sprzedac nierodowodowego kota, tylko odrazu zalozyla ze jestem cwaniakiem. Wk... mnie to stad moj dopisek. Nieobchodzi mnie ze moze ma takie doswiadczenia, bo pol spoleczenstwa mozna wymordowac bo ma sie zle doswiadczenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości