Wrocław, Pręgus rozrabiaka szuka swojego domku.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 27, 2015 12:09 Wrocław, Pręgus rozrabiaka szuka swojego domku.

Tydzień temu, na Kuźnikach we Wrocławiu, pojawił się młody kotek pod moim blokiem. Był ufny do ludzi, ale panicznie bał się innych kotów. Dzikusy zapędziły go na drzewo i tam spędził dwie noce. Kiedy w końcu zszedł, zabrałem go do domu. Zobaczył, że nie ma co się bać czworonożnych braci i daje im teraz strasznie popalić. Z 3-latkiem się zakumplował, ale niestety 2 starsze bardzo źle znoszą jego towarzystwo. Ciągle musi coś gonić, skakać , z czymś walczyć, włazi wszędzie. Mój stary kot ukrył się w kącie w pokoju i wychodzi ostrożnie tylko, gdy zamknę malucha w kuchni lub łazience. Nie mogę patrzeć jak się męczy, dlatego trzeba znaleźć młodemu jego własny dom, tak żeby oba koty były szczęśliwe. Nie widziałem na osiedlu ogłoszeń, ani w internecie, żeby ktoś kotka szukał, więc wystawiam to ogłoszenie.
Kocurek ma na oko, około 7 miesięcy, jest jeszcze niewysterylizowany, jest zaszczepiony, odrobaczony.
Ma ujemne wyniki na FiV i białaczkę.
Kontakt do mnie w sprawie adopcji: mach3@o2.pl , 796309609
Mogę go dowieźć tam, gdzie znajdzie swojego człowieka i kochający dom.
Zdjęcia kotka.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mahu

Od: Nie lip 08, 2007 22:15

Post » Pt mar 27, 2015 12:14 Re: Wrocław, Pręgus rozrabiaka szuka swojego domku.

Ale są też ogłoszenia poza miau? Burasku :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt mar 27, 2015 12:21 Re: Wrocław, Pręgus rozrabiaka szuka swojego domku.

Postaram się powystawiać gdzie się da. Jakieś sugestie?

mahu

Post » Pt mar 27, 2015 12:26 Re: Wrocław, Pręgus rozrabiaka szuka swojego domku.

mahu pisze:Postaram się powystawiać gdzie się da. Jakieś sugestie?

na pewno olx, alegratka, gumtree, lento (pl), adoptujkota.com.pl, owi.pl
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob mar 28, 2015 19:56 Re: Wrocław, Pręgus rozrabiaka szuka swojego domku.

Znalazł dom :) przez olx.
Umowa adopcyjna, fajni odpowiedzialni ludzie. Farciarz

mahu