Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Martinnn pisze:Z całym szacunkiem ale mnie nie zrozumiałeś. Nie miałem na myśli "latających" kocurów tylko świeżo urodzone kocięta. Jak nie masz możliwości zatrzymać to uśpij. Chyba, że ktoś weźmie takie kocięta, a najlepiej razem z matką.
MM93 pisze:Zrób tym kociętom przysługę i je uśpij, a matkę wysterylizuj.
Zwierzolub12 pisze:I tu się mylisz, z całym szacunkiem. Nawet nie wiesz, ile kocurów teraz lata!
Ja nie mam warunków na trzymanie tego miotu. Sam mam 4 koty i ciągłą wojnę w domu...
MM93 pisze:Zwierzolub12 pisze:I tu się mylisz, z całym szacunkiem. Nawet nie wiesz, ile kocurów teraz lata!
Ja nie mam warunków na trzymanie tego miotu. Sam mam 4 koty i ciągłą wojnę w domu...
viewtopic.php?f=1&t=165890
On tych kotów nie odchowa i nie znajdzie im dobrych domów.
....
I tak dopóki na tym świecie będą koty z oczami wyżarymi przez koci katar, chore, głodne, wyziębione i poniżane, to ja będę za usypianiem ślepych miotów i sterylizacją aborcyjną.
Zwierzolub12 pisze:I tu się mylisz, z całym szacunkiem. Nawet nie wiesz, ile kocurów teraz lata!
felin pisze:A macie pewność, że te koty w ogóle istnieją?
Bo ja nie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 106 gości