Nie chcę uśpić kociaków... szukam im domków.['][']['][']

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 27, 2015 16:49 Nie chcę uśpić kociaków... szukam im domków.['][']['][']

W niedzielę w piwnicy okociła mi się kotka. Jest "moja". Wziąłem ją z miotem do domu, ma cztery maluchy, trzy czarne z białymi plamkami na brzuszku i mordce, jedna szylretka... Nie mam sumienia ich uśpić. Może znalazłby się dla nich domek?

Zwierzolub12

Od: Czw maja 15, 2014 15:10

Post » Wto sty 27, 2015 17:39 Re: Nie chcę uśpić kociaków... szukam im domków.

Na razie to i tak chyba za wcześnie poczekaj ze 2 mce, jak już zaczną same jeść itd to możesz dać ogłoszenia to z czasem ktoś się pewnie znajdzie małe kocięta rozchodzą się szybciej no i teraz taki okres, że jest ich raczej bardzo mało.

Martinnn

Od: Czw sty 01, 2015 22:16

Post » Wto sty 27, 2015 17:50 Re: Nie chcę uśpić kociaków... szukam im domków.

I tu się mylisz, z całym szacunkiem. Nawet nie wiesz, ile kocurów teraz lata!
Ja nie mam warunków na trzymanie tego miotu. Sam mam 4 koty i ciągłą wojnę w domu...

Zwierzolub12

Post » Wto sty 27, 2015 18:02 Re: Nie chcę uśpić kociaków... szukam im domków.

Z całym szacunkiem ale mnie nie zrozumiałeś. Nie miałem na myśli "latających" kocurów tylko świeżo urodzone kocięta. Jak nie masz możliwości zatrzymać to uśpij. Chyba, że ktoś weźmie takie kocięta, a najlepiej razem z matką.

Martinnn

Od: Czw sty 01, 2015 22:16

Post » Wto sty 27, 2015 18:06 Re: Nie chcę uśpić kociaków... szukam im domków.

Zrób tym kociętom przysługę i je uśpij, a matkę wysterylizuj.
A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek. Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi. Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.
Toroj

MM93

Od: Czw sty 12, 2012 21:36

Post » Wto sty 27, 2015 18:40 Re: Nie chcę uśpić kociaków... szukam im domków.

Martinnn pisze:Z całym szacunkiem ale mnie nie zrozumiałeś. Nie miałem na myśli "latających" kocurów tylko świeżo urodzone kocięta. Jak nie masz możliwości zatrzymać to uśpij. Chyba, że ktoś weźmie takie kocięta, a najlepiej razem z matką.

MM93 pisze:Zrób tym kociętom przysługę i je uśpij, a matkę wysterylizuj.

Nie wierzę... :201489 Może różnimy się w poglądach..- ale ja nigdy nie pozwoliłabym uśpić kociąt.. Lepiej za wczasu sterylizować..
EDIT
Maluchy i tak musza byc na razie karmione przez matkę, najlepiej ok.2mies. - po 4-5 tyg. zaczyna się przestawiac na pokarm staly
.
kicikicimiauhau

Post » Wto sty 27, 2015 19:13 Re: Nie chcę uśpić kociaków... szukam im domków.

Zwierzolub12 pisze:I tu się mylisz, z całym szacunkiem. Nawet nie wiesz, ile kocurów teraz lata!
Ja nie mam warunków na trzymanie tego miotu. Sam mam 4 koty i ciągłą wojnę w domu...

viewtopic.php?f=1&t=165890

On tych kotów nie odchowa i nie znajdzie im dobrych domów.
....

I tak dopóki na tym świecie będą koty z oczami wyżarymi przez koci katar, chore, głodne, wyziębione i poniżane, to ja będę za usypianiem ślepych miotów i sterylizacją aborcyjną.
A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek. Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi. Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.
Toroj

MM93

Od: Czw sty 12, 2012 21:36

Post » Wto sty 27, 2015 19:30 Re: Nie chcę uśpić kociaków... szukam im domków.

MM93 pisze:
Zwierzolub12 pisze:I tu się mylisz, z całym szacunkiem. Nawet nie wiesz, ile kocurów teraz lata!

viewtopic.php?f=1&t=165890

On tych kotów nie odchowa i nie znajdzie im dobrych domów.
....

I tak dopóki na tym świecie będą koty z oczami wyżarymi przez koci katar, chore, głodne, wyziębione i poniżane, to ja będę za usypianiem ślepych miotów i sterylizacją aborcyjną.

Obawiam się też, że nie wysterylizuje matki :evil:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw sty 29, 2015 9:39 Re: Nie chcę uśpić kociaków... szukam im domków.

Ale nazywa siebie zwierzolubem :evil: Ręce opadają
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Czw sty 29, 2015 12:04 Re: Nie chcę uśpić kociaków... szukam im domków.

A macie pewność, że te koty w ogóle istnieją?
Bo ja nie.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Czw sty 29, 2015 19:37 Re: Nie chcę uśpić kociaków... szukam im domków.

To po kiego diabła dopuściłes do tego, by kotka miała młode????? :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw sty 29, 2015 19:39 Re: Nie chcę uśpić kociaków... szukam im domków.

felin pisze:A macie pewność, że te koty w ogóle istnieją?
Bo ja nie.

Ależ to byłaby ta lepsza opcja, bo troll zaczyna i kończy na podnoszeniu nam ciśnienia. Jeśli to nie troll, to dochodzi cierpienie zwierząt.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon lut 09, 2015 15:22 Re: Nie chcę uśpić kociaków... szukam im domków.

Nie ma już tych kociaków. Taka konieczność wyszła... uśpić, na kocurki i tak chętnych nie ma. Zostawiłem szylkretkę, najmniejszą z miotu. Razem z matką wziąłem je do siebie, liczyłem na to, że z czasem maleństwo, najmniejsza z miotu, wydobrzeje. Była jedna trzecia wielkości wagi rodzeństwa. Ale stało się inaczej. Jak została sama, zaczęła w kojcu szukać rodzeństwa... potem z godziny na godzinę gasła,jakby dzięki nim żyła. Po dwóch dobach nie chciała już ssać... była piękna, siwo-srebrno-niebieskawa... cudo...

Zwierzolub12

Post » Pon lut 09, 2015 15:39 Re: Nie chcę uśpić kociaków... szukam im domków.

Chyba jednak troll :?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lut 09, 2015 17:51 Re: Nie chcę uśpić kociaków... szukam im domków.

troll nie troll ale na pewno by....!
Zwierzolub z piekła rodem.
:evil:

Kotka powinna dostać zastrzyk na powstrzymanie mlekotoku. Może bardzo cierpić. I kastracja powinna być.
Pomijając trollowanie, ale słowa ,że na kocurki popytu nie ma a zostawiono malunią to śwaidczy co to za zwierzolub-rozmnażacz. U weta też nie był a jak "uśpił" to nie zapytam nawet.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[następna]