Mały kotek do adopcji. Pilne.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 23, 2014 15:11 Mały kotek do adopcji. Pilne.

Hej czy znacie jakies strony , na których można ogłosić małego kotka (oprócz olx) . Mój sąsiad znalazł kota ,na następny dzień go wyrzucił ,bo ma już psa. Oczywiście podrzucił go na moje osiedle. Kotek tak przerazliwie miauczał. Miałam go nie brać, bo juz nie wyrabiam , ciągle ktoś wyrzuca małę koty na moje osiedle. Ogłaszam je na olx , ale marnie to idzie. Myślałam ,że sie ktoś nim zainteresuje, ale każdy miał to gdzieś. Miauczał tak przez pół godziny aż w koncu go zabrałam. Strasznie sie trzasł ,w koncu sie uspokoił. Tato powiedział ,ze go odwiezie do schroniska ,bo ciągle przynosze małe koty. Mam też dużo swoich psów kotów .Nikogo to nie interesuje. Ważne żeby pozbyć sie problemu. Masakra jakaś :(Wszyscy myślą ,że wszystkie koty na osiedlu są moje. Kiciuś jest bardzo miły ma ok 2 miesiące. Kocha kontakt z człowiekiem.

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

marta20

Od: Nie paź 10, 2010 20:32

Post » Wto wrz 23, 2014 15:35 Re: Mały kotek do adopcji. Pilne.

marta20 pisze:Hej czy znacie jakies strony , na których można ogłosić małego kotka (oprócz olx) .

Polecam lekturę tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=120970

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47