NIE AKTUALNE potrzebna karmiąca mama dla 2 tyg. maluszków !!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon cze 09, 2014 17:06 NIE AKTUALNE potrzebna karmiąca mama dla 2 tyg. maluszków !!

jak w temacie,kociaki mają 2 tygodnie,ich mama niestety odeszła, prawdopodobnie na koci katar,potrzebujemy karmiącej mamy która mogłaby przyjąć i wykarmić maluszki!
kociaki są w Lublinie u koleżanki mojej siostry,KTO MÓGŁBY IM POMÓC?

halutekszarutek

Od: Pon lip 22, 2013 20:32

Post » Nie lip 13, 2014 9:02 Re: NIE AKTUALNE potrzebna karmiąca mama dla 2 tyg. maluszkó

halutekszarutek pisze:jak w temacie,kociaki mają 2 tygodnie,ich mama niestety odeszła, prawdopodobnie na koci katar,potrzebujemy karmiącej mamy która mogłaby przyjąć i wykarmić maluszki!
kociaki są w Lublinie u koleżanki mojej siostry,KTO MÓGŁBY IM POMÓC?

Jeśli taka kotka się nie znajdzie należy zakupić Convę i zacząć karmic maleńtasy. Rozrabia się na gęstą śmietanę i podaje strzykawką lub specjalną butelką małymi porcjami. karmi się koty co 2-3 godziny po maluniu. Nawet w nocy. Strzykawka 2ml co 2 godziny. Masuje się brzuszki, odsikuje i podejmuje próby wykupkania. Daje takim malcom 2 krople Espumisnau w kroplach dla niemowląt. Trzyma się je w cieple.Ważę co dzień koty o tej samej porze. Jeśli waga nie rośnie to nie jest fajnie.
Można zakupić mleko w proszku u weta .Takie specjalne. Ale jeśli matka była chora to nie wiem czy nie lepsza Conva.
http://www.zwierzakowo.pl/opis-produktu ... .2337.html

Nie wiem jak to się stało,że kotce pozwolono urodzić. Jeśli byłą już chora to ciąża i poród dotakowo ją osłabiły. Jeśli dopiero co zachorowała to karmienie dzieci mocno ją osłabiło. Jeśli koty są ślepe jeszcze uśpiłabym je.

Inna sprawa to taka czy oferujecie domkowi co ew ma taką kotkę wsparcie rzeczowe i ew weterynaryjne. Karmiąca kotka potrzebuje maksimum dobrego jedzenia. Nie szajsu.A to kosztuje.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie lip 13, 2014 9:04 Re: NIE AKTUALNE potrzebna karmiąca mama dla 2 tyg. maluszkó

doczytałam,że nie aktualne i cieszę się. Rozumiem,że macie kociczkę i przyjęła malce.
Obrazek

ASK@

Post » Nie lip 13, 2014 10:10 Re: NIE AKTUALNE potrzebna karmiąca mama dla 2 tyg. maluszkó

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Nie lip 13, 2014 10:19 Re: NIE AKTUALNE potrzebna karmiąca mama dla 2 tyg. maluszkó

NITKA/KARINKA pisze:Wątek jest sprzed ponad miesiąca
http://www.dogomania.pl/forum/threads/2 ... %C3%B3w%21

dzięki >ja znana gapa jestem :oops:
Mam nadzieję,że koty zyją i już są duże.
Obrazek

ASK@