Cudowne kocięta potrzebują domku na cito!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt maja 09, 2014 23:10 Cudowne kocięta potrzebują domku na cito!

Wiem, że w temacie "kocięta" podaż znacznie przeważa nad popytem :cry:
Ale może znajdzie się jakaś ludzka dusza, która zakocha się w prześlicznych bidulkach wyciągniętych z piwnicy.
Kocięta urodziły się ok. 5-6 tygodni temu. Matki ich nie udało nam się złapać mimo wielokrotnych wysiłków. Omija z daleka klatkę-łapkę i jest zbyt dzika, aby podejść do niej blisko. Niestety, z daleka widać, że jest w kiepskiej kondycji :cry: :cry: :cry: Ciągle usiłujemy ją odłowić ...
Mimo wyraźnej choroby kotka pięknie opiekowała się czwórką dzieci, musieliśmy jednak je zabrać z piwnicy. Za duże było zagrożenie ich życia.
Aktualnie przebywają w zaprzyjaźnionej lecznicy Hicavet w Krasnymstawie, jednak jak najszybciej muszą trafić do domków!
Są to cztery prześliczne miziaki w wieku ok. 6 tygodni. Już samodzielne i bardzo spragnione ludzkiej miłości.
Bardzo proszę o przekazywanie informacji o tych maluszkach!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Obrazek

Miga

Od: Śro cze 02, 2004 16:34

Post » Sob maja 10, 2014 10:16 Re: Cudowne kocięta potrzebują domku na cito!

Hej. Ja bym chętnie przygarnela 1 kotkę ale odległość jest spora - jestem z Wrocławia. :ok: za domek
Jeśli w bagażu podręcznym będę miała wiarę, nadzieję, miłość i kota- dotrę wszędzie.
Rambo, Tilli i Puszek już w Londynie :)

Koffinka

Od: Nie gru 15, 2013 0:30

Post » Sob maja 10, 2014 10:24 Re: Cudowne kocięta potrzebują domku na cito!

Koffinka pisze:Hej. Ja bym chętnie przygarnela 1 kotkę ale odległość jest spora - jestem z Wrocławia. :ok: za domek
Z poprzedniego miotu wyrzuconego do rowu jeden z kotków pojechał do Monachium :) Myślę, że możemy kotka do Wrocławia bezpiecznie dostarczyć :)
Obrazek

Miga

Od: Śro cze 02, 2004 16:34

Post » Sob maja 10, 2014 10:54 Re: Cudowne kocięta potrzebują domku na cito!

w takim razie możemy jednemu maluszkowi dać dom :)
Jeśli w bagażu podręcznym będę miała wiarę, nadzieję, miłość i kota- dotrę wszędzie.
Rambo, Tilli i Puszek już w Londynie :)

Koffinka

Od: Nie gru 15, 2013 0:30