Jest dom dla kota Starogard Gdański.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 03, 2014 13:35 Jest dom dla kota Starogard Gdański.

Przy moim poprzednim ogłoszeniu (czarnej Pusi) zgłosiła się do mnie rodzina, która bardzo chciała zaadoptować kotkę. "Niestety" spóźnili się i gdy Pusia była już jeden dzień w nowym domu dopiero się do mnie zgłosili. Dziś Pan znów zadzwonił i prosił czy nie mam jakiegoś koteczka i bardzo prosił żeby popytać w środowisku. Dlatego też pytam Was. Najlepiej żeby kotka miała do roku (młoda), Państwo preferują czarną, prosili również o kotkę wysterylizowaną z książeczką zdrowia. Państwo mają córeczkę, więc dobrze by było gdyby kotka nie była agresywna, miziasta. Dom jest gotowy podjechać np. do Gdańska żeby kicię odebrać.

Ja akurat nie mam żadnej gotowej do adopcji koci. Mogę przekazać do zainteresowanego domu ewentualne propozycje. Dzięki!

Irmina SM

Od: Wto sty 22, 2013 12:06

Post » Pon lut 03, 2014 15:15 Re: Jest dom dla kota Starogard Gdański.

Mam kotke 2-letnia czarna, sama bym ja przywiozla. Tu link do ogloszenia z filmikami i zdjeciami z Paluszka:

http://tablica.pl/oferta/lagodna-spokoj ... 4Iuz9.html

A w jakim wieku jest dziecko?
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Pon lut 03, 2014 16:50 Re: Jest dom dla kota Starogard Gdański.

Śliczna jest. Podobna do mojej Pusi. Przekażę do zainteresowanej rodziny. Córka w wieku kilku lat, ale ile dokładnie to nie wiem. W razie odpowiedzi od Państwa pozwolę sobie napisać na pw. Dzięki!

Irmina SM

Post » Pon lut 03, 2014 22:59 Re: Jest dom dla kota Starogard Gdański.

http://pkdt.pl

Zapraszam na stronę, prezentujemy tam kociaki mieszkające w naszych domach tymczasowych. Na pewno któryś sobą zauroczy ;)
Obrazek

pieprzowa

Od: Pon maja 28, 2012 14:03

Post » Wto lut 04, 2014 21:48 Re: Jest dom dla kota Starogard Gdański.

Przekazałam! Dziękuję za link. Widziałam, że jest u Was sporo czarnych kotków i koteczek. Mam nadzieję, że któryś zostanie wypatrzony i zakochany :)

Irmina SM