szukam kota/kotki, najchętniej małej buraska, Gdańsk

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 30, 2013 13:33 szukam kota/kotki, najchętniej małej buraska, Gdańsk

Witam,

Dzisiaj się przed chwilą zarejestrowałam, więc z góry przepraszam jeśli coś z moim postem będzie nie tak:)
Przez 12-ście lat miałam kota, buraska, odszedł za Tęczowy most w lipcu ubiegłego roku.Chciałabym zapewnić dom buraskowi (najchętniej), raczej młodemu (2-4 miesiące), chętnie kotce.Mieszkam w bloku, ale poprzedni kot wychodził (pod nadzorem, klapka w drzwiach werandy, mieszkanie parterowe). Oczywiście zapewnię kotkowi/kotce opiekę, miłość, ewentualne leczenie, sterylizację, itp. W wakacje wczasy na Kaszubach (z dwoma warszawskimi kotami siostry) lub jeśli chodzi o krótszy okres czasu - wakacje w Sopocie u rodziców. Mam też sąsiadkę kociarę, która może zaglądać do kotka, kiedy będę w pracy.
Oczywiście przed adopcją chciałabym kotka zobaczyć, żeby się przekonać czy będzie to miłość na lata.
Szukałam sama po różnych forach, ale jak na razie bez sukcesu. Będę wdzięczna za pomoc.

pozdrawiam ciepło
Maja
Ostatnio edytowano Pon gru 30, 2013 13:49 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Przeniosłam na właściwe podforum.

Maja131313

Od: Pon gru 30, 2013 13:23

Post » Pon gru 30, 2013 16:45 Re: szukam kota/kotki, najchętniej małej buraska, Gdańsk

Maju masz w Gdańsku Ciapkowo, masz PKDT-Pomorski Koci Dom Tymczasowy-zgłoś sie do dziewczyn-znajdą Ci kotka na pewno!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie sty 05, 2014 20:54 Re: szukam kota/kotki, najchętniej małej buraska, Gdańsk

Witam.Powiedz Maju czy kociak narobił ci dużo zniszczeń?Chodzi o pazurki zaciągające materiał na meblach:)Kociaki są kochane ale często to małe łobuzy.Podobno nie wszystkie tak broją i korzystają wyłącznie z drapaka.Bardzo chciałabym mieć kotka ale mam nową kanapę i boję się strat:(

dorotka70

Od: Sob sty 04, 2014 18:01

Post » Nie sty 05, 2014 21:27 Re: szukam kota/kotki, najchętniej małej buraska, Gdańsk

dorotka70 pisze:Witam.Powiedz Maju czy kociak narobił ci dużo zniszczeń?Chodzi o pazurki zaciągające materiał na meblach:)Kociaki są kochane ale często to małe łobuzy.Podobno nie wszystkie tak broją i korzystają wyłącznie z drapaka.Bardzo chciałabym mieć kotka ale mam nową kanapę i boję się strat:(

Mam kociaki od tygodnia, dwa czteromiesięczne i mebli nie ruszają :) pazurki czasami wbijają w koc rozłożony na łóżku, możesz kanapę czymś przykryć. Pazurki ostrzą na drapaczku w kształcie gąsienicy, kosztuje niewiele, a maluchy go uwielbiają :)

Obrazek
Jeśli w bagażu podręcznym będę miała wiarę, nadzieję, miłość i kota- dotrę wszędzie.
Rambo, Tilli i Puszek już w Londynie :)

Koffinka

Od: Nie gru 15, 2013 0:30

Post » Nie sty 05, 2014 21:46 Re: szukam kota/kotki, najchętniej małej buraska, Gdańsk

burasy mam 3 ... wiekiem nie pasują - 1,5 roku kazdy, wielkie są kociska, 2pak chłopaków i 1 dziewczyna
ale niewychodzące w zadnym razie maja być - szkoda bardzo, bo burosci niechodliwe sa i chłopaki pewnie do starości zostaną tam gdzie są :(

link do zdjęć viewtopic.php?f=1&t=157231
Ostatnio edytowano Sob sty 11, 2014 19:08 przez Kinnia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Sob sty 11, 2014 15:24 Re: szukam kota/kotki, najchętniej małej buraska, Gdańsk

Mam roczną buraskę wstawie zdjęcie.

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22