» Czw wrz 26, 2013 14:01
Re: Śliczny kotek szuka domku!!!! Bardzo pilne Białystok
Koty przebywają w lecznicach w klatkach, ale żyją i mają wtedy szanse na dom.Piwnicznych nikt nie chce.Piszę o łazience, bo przy moich FeLV-kach to jedyne bezpieczne miejsce w moim domu.Nie raz już były tam koty, nawet trzy kociaki.Są w domkach.Teraz mam chorego Dudusia.Też była łazienka, do tej pory tam musi jeść, czasem go tam zamykam.To małe pomieszczenie, nawet umywalki nie mam.
Obrażasz się, a naprawdę tutaj chodzi o kota.Jakiej rady chcesz? Każdy z nas ma po kilka tymczasów, poupychanych gdzie się da i błaga o dom.Poczytaj wątki.
Jeszcze raz powtórzę, kot piwniczny nie ma szans na dom, zabrany natychmiast staje się kotem domowym i jego szanse rosną.Sama piszę o kotach, wklejam zdjęcia, ogłaszam, tak to się robi.Mam pod opieką koty wolno żyjące.Niektóre miziaste, wysterylizowane, ale nawet nie proszę o dom, nie ma na to szansy.
edit: a jak odrobaczysz kota w piwnicy? Co o nim wiesz? Jak się zachowuje w domu? Jest kuwetkowy? To podstawowe informacje dla kogoś, kto zechce go przygarnąć.