Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
inka69-69 pisze:tak oczywiscie , zostana z mama do momentu az beda na tyle samodzielne , zeby pojsc do swoich domkow napisalam , juz teraz , moze wczesniej ktos sie zainteresuje, chociaz teraz kociakow nie brakuje, a ja wlasnie czekam na fotki malentasow!
inka69-69 pisze:tak ! mama bedzie juz niedlugo sterylizowana! zostala kicia domowa nie wychodzaca , a kociaczki wszystkie maja zaklepane domy. dzieki za propozycje pomocy dopytam, dokladnie , czy potrzebna i odpowiem na pw.bo byc moze jakas inna kocia bieda bedzie bardziej potrzebujaca.
inka69-69 pisze:zostala u sasiadki mojej kolezanki, ktora ja przygarnela, gdy kicia byla w ciazy, kociak jeden zostaje z mama,jednego bierze wnuczka tej pani, drugiego kolezanka wnuczki, wszstkie domki dobre , sprawdzone jutro dam znac co do sterylki.
inka69-69 pisze:tak wiem, sama mam 4 koty kastraty, kotka trafila do znajomej w takiej ciazy , ze po dwoch dniach urodzila, a juz jak male sie pojawily to nikt nie mial sumienia ich uspic , ale dopilnujemy tego , zeby one w odpowiednim czasie byly steryizowane. na szczescie przyszle domki sa tego swiadome i sa jak najbardziej za. wiec, msle , ze nie bedzie z tym problemu, dziekuje za chec pomocy.
inka69-69 pisze:no wlasnie , przed chwila kolezanka mi napisala,ze sa dwie nastepne kolo 2 miesieczne kociczki , ktore pilnie potrzebuje domu. jutro beda zdjecia , bo dzis padla, dletego wiem jak wazne sa sterylki. a teraz znowu trzeba szukac domkow!ech
inka69-69 pisze:no ja tez mam taka nadzieje , bo w tym roku jakis wysyp jest niestety odezwe sie jutro i chetnie skorzystam z pomocy w ogloszeniach, mam jeden potencjalny b dobry domek tylko musze go przekonac, ze to ten kotek moze sie uda, poprzedni kot przezyl tam 14 lat,odezwe sie jutro jak kolezanka przesle mi zdjecia kociakow.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości