trzy male kociaki pilnie szukaja domkow!(Lubli)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 25, 2013 21:15 trzy male kociaki pilnie szukaja domkow!(Lubli)

napisala do mnie kolezanka, ze trzy na razie 2- tygodniowe kociaki na juz szukaja domkow, wiem tylko, ze 1 kocurek i 2 koteczki , jutro bede cos wiecej wiedziec i moze uda sie jakies fotki zdobyc.

inka69-69

Od: Nie sty 22, 2012 21:50

Post » Pt lip 26, 2013 7:53 Re: trzy male kociaki pilnie szukaja domkow!(Lubli)

2-tygodniowe???
Ale będą mogły jeszcze zostać z mamą?!
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pt lip 26, 2013 20:16 Re: trzy male kociaki pilnie szukaja domkow!(Lubli)

tak oczywiscie , zostana z mama do momentu az beda na tyle samodzielne , zeby pojsc do swoich domkow napisalam , juz teraz , moze wczesniej ktos sie zainteresuje, chociaz teraz kociakow nie brakuje, a ja wlasnie czekam na fotki malentasow!

inka69-69

Post » Nie sie 18, 2013 19:59 Re: trzy male kociaki pilnie szukaja domkow!(Lubli)

inka69-69 pisze:tak oczywiscie , zostana z mama do momentu az beda na tyle samodzielne , zeby pojsc do swoich domkow napisalam , juz teraz , moze wczesniej ktos sie zainteresuje, chociaz teraz kociakow nie brakuje, a ja wlasnie czekam na fotki malentasow!

mam nadzieję, że kotka zostanie wykastrowana, jak małe będą już jeść same? Pomogę w obniżeniu kosztów, proszę o PW.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie sie 18, 2013 20:23 Re: trzy male kociaki pilnie szukaja domkow!(Lubli)

tak ! mama bedzie juz niedlugo sterylizowana! zostala kicia domowa nie wychodzaca , a kociaczki wszystkie maja zaklepane domy. dzieki za propozycje pomocy dopytam, dokladnie , czy potrzebna i odpowiem na pw.bo byc moze jakas inna kocia bieda bedzie bardziej potrzebujaca. :1luvu:

inka69-69

Post » Nie sie 18, 2013 20:36 Re: trzy male kociaki pilnie szukaja domkow!(Lubli)

inka69-69 pisze:tak ! mama bedzie juz niedlugo sterylizowana! zostala kicia domowa nie wychodzaca , a kociaczki wszystkie maja zaklepane domy. dzieki za propozycje pomocy dopytam, dokladnie , czy potrzebna i odpowiem na pw.bo byc moze jakas inna kocia bieda bedzie bardziej potrzebujaca. :1luvu:

Super :) rozumiem, że koleżanka przygarnęła ją do siebie?

tu bardziej podpowiem do kogo się zwrócić, każdy chętny może skorzystać :) im więcej ciachniętych koteczek tym lepiej 8)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Nie sie 18, 2013 20:56 Re: trzy male kociaki pilnie szukaja domkow!(Lubli)

zostala u sasiadki mojej kolezanki, ktora ja przygarnela, gdy kicia byla w ciazy, kociak jeden zostaje z mama,jednego bierze wnuczka tej pani, drugiego kolezanka wnuczki, wszstkie domki dobre , sprawdzone jutro dam znac co do sterylki. :D

inka69-69

Post » Nie sie 18, 2013 21:03 Re: trzy male kociaki pilnie szukaja domkow!(Lubli)

inka69-69 pisze:zostala u sasiadki mojej kolezanki, ktora ja przygarnela, gdy kicia byla w ciazy, kociak jeden zostaje z mama,jednego bierze wnuczka tej pani, drugiego kolezanka wnuczki, wszstkie domki dobre , sprawdzone jutro dam znac co do sterylki. :D

czekam :)

warto wiedzieć, że kotkę można kastrować także w ciąży, jakby kiedyś trafiła Wam się kolejna potrzebująca kicia :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie sie 18, 2013 21:09 Re: trzy male kociaki pilnie szukaja domkow!(Lubli)

tak wiem, sama mam 4 koty kastraty, kotka trafila do znajomej w takiej ciazy , ze po dwoch dniach urodzila, a juz jak male sie pojawily to nikt nie mial sumienia ich uspic , ale dopilnujemy tego , zeby one w odpowiednim czasie byly steryizowane. na szczescie przyszle domki sa tego swiadome i sa jak najbardziej za. wiec, msle , ze nie bedzie z tym problemu, dziekuje za chec pomocy. :D

inka69-69

Post » Nie sie 18, 2013 21:17 Re: trzy male kociaki pilnie szukaja domkow!(Lubli)

inka69-69 pisze:tak wiem, sama mam 4 koty kastraty, kotka trafila do znajomej w takiej ciazy , ze po dwoch dniach urodzila, a juz jak male sie pojawily to nikt nie mial sumienia ich uspic , ale dopilnujemy tego , zeby one w odpowiednim czasie byly steryizowane. na szczescie przyszle domki sa tego swiadome i sa jak najbardziej za. wiec, msle , ze nie bedzie z tym problemu, dziekuje za chec pomocy. :D

Działam od prawie 11 lat na rzecz popularyzacji sterylek i wiem, że akurat jeśli chodzi o aborcyjne, ludzie często nie wiedzą że tak można mimo że by się podjęli gdyby wiedzieli, więc dmucham informacyjnie na zimne :) fajnie, że i kotka i kociaki dobrze trafili :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie sie 18, 2013 21:26 Re: trzy male kociaki pilnie szukaja domkow!(Lubli)

no wlasnie , przed chwila kolezanka mi napisala,ze sa dwie nastepne kolo 2 miesieczne kociczki , ktore pilnie potrzebuje domu. jutro beda zdjecia , bo dzis padla, dletego wiem jak wazne sa sterylki. a teraz znowu trzeba szukac domkow!ech :(

inka69-69

Post » Nie sie 18, 2013 21:31 Re: trzy male kociaki pilnie szukaja domkow!(Lubli)

inka69-69 pisze:no wlasnie , przed chwila kolezanka mi napisala,ze sa dwie nastepne kolo 2 miesieczne kociczki , ktore pilnie potrzebuje domu. jutro beda zdjecia , bo dzis padla, dletego wiem jak wazne sa sterylki. a teraz znowu trzeba szukac domkow!ech :(

Do wtorku mogę pomóc w ogłoszeniach, jeśli będzie taka potrzeba. Mam nadzieję, że te maluchy też znajdą fajnych Dużych i że to już ostatnie :) :ok:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie sie 18, 2013 21:35 Re: trzy male kociaki pilnie szukaja domkow!(Lubli)

no ja tez mam taka nadzieje , bo w tym roku jakis wysyp jest niestety odezwe sie jutro i chetnie skorzystam z pomocy w ogloszeniach, mam jeden potencjalny b dobry domek tylko musze go przekonac, ze to ten kotek moze sie uda, poprzedni kot przezyl tam 14 lat, :D odezwe sie jutro jak kolezanka przesle mi zdjecia kociakow.

inka69-69

Post » Nie sie 18, 2013 22:12 Re: trzy male kociaki pilnie szukaja domkow!(Lubli)

inka69-69 pisze:no ja tez mam taka nadzieje , bo w tym roku jakis wysyp jest niestety odezwe sie jutro i chetnie skorzystam z pomocy w ogloszeniach, mam jeden potencjalny b dobry domek tylko musze go przekonac, ze to ten kotek moze sie uda, poprzedni kot przezyl tam 14 lat, :D odezwe sie jutro jak kolezanka przesle mi zdjecia kociakow.

wydaje mi się, że ogólnie coraz mniej jest maluchów (mam nadzieję!), ale i coraz więcej ludzi uwrażliwia się na koty, chociażby po to żeby zgłosić, że gdzieś dzieje im się krzywda.
Kciuki za przekonanie domku :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85