Tarrnów - Kotki do adopcji

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 16, 2013 11:00 Tarrnów - Kotki do adopcji

Witam,
Ciężarna kocica została podrzucona do mojej babci, w połowie maja okociła się, urodziły się 3 kotki: 2 dziewczynki i jeden chłopiec, od urodzenia mają kontakt z dziećmi, są wesołe i ciekawe świata, mama to kocica o spokojnym, zrównoważonym charakterze, bardzo lubi pieszczoty i lgnie do ludzi. Kocica nie jest do adopcji - będzie wysterylizowana i zostanie u mojej babci. Najciemniejszy to dziewczyna, dwa bardzo podobne to kocurek i kocica. Zainteresowanych proszę o kontakt: katarzynaxsolak@gmail.com Zdjęcia kotków:

Obrazek Obrazek

Najciemniejsza (jest zarazem najspokojniejsza) poniżej:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

KatarzynaSol11

Od: Pt sie 20, 2010 3:45

Post » Nie cze 16, 2013 17:06 Re: Tarrnów - Kotki do adopcji

są śliczne . Widzę , że na forum jesteś od niedawna. Tutaj będzie trudno o domek bo większość odwiedzających forum ma mnóstwo kociaków i kotów i innych podopiecznych na chwilę lub na zawsze. Warto abys zrobiła ogłoszenia na portalach darmowych- np. gumtree, tablica itp

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=117559 a tu forumowa Catangel pomaga robić ogloszenia za kilka zł. dla swoich podopiecznych.

powodzenia

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Nie cze 16, 2013 17:45 Re: Tarrnów - Kotki do adopcji

Od 3 lat, wiec nie jestem całkowitym nowicjuszem;) rzadko udzielam się na forum, raczej ograniczam się do czytania.

Zrobiłam ogłoszenia dzisiaj rano. Dwa kotki są już zarezerwowane:)) Została jedna dziewczynka, mam nadzieję że równie szybko znajdzie nowy dom. Poniżej wrzucam jej zdjęcia, może mimo wszystko ktoś akurat tu zajrzy. Jeśli w ciągu kilku dni nikt się nie znajdzie to zrobię jej osobne ogłoszenia.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

KatarzynaSol11

Post » Nie cze 16, 2013 20:52 Re: Tarrnów - Kotki do adopcji

to wspaniale :D

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Nie cze 23, 2013 14:24 Re: Tarrnów - Kotki do adopcji

Wszystkie śliczne-włącznie z mamusią :)
Quot capita, tot sententiae

Le Tigre

Od: Sob gru 03, 2011 12:37

Post » Pon cze 24, 2013 0:05 Re: Tarrnów - Kotki do adopcji

Wszystkie są już w nowych domach, więc wątek można przenieść do archiwum lub usunąć.
Obrazek

KatarzynaSol11