Kto pokocha małe, słodziutkie kociaki?? Lębork i okolice

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 02, 2013 12:58 Kto pokocha małe, słodziutkie kociaki?? Lębork i okolice

Witam!!

szukam domu dla 8 kociaków. Nie pytajcie jak je znalazłam bo to bardzo długa historia...
2 ( szarobury, czarny)- mają ok. 2 msce na moje oko. Jutro jadę z nimi do veta to się okaże .. mają problemy z oczkami
4( wszystkie szarobure)- mają ok. 4tyg.- jutro jadę do veta to się okaże, mają chore oczka
2( szarobury, czarny) - 5tyg. już są zdrowe, miały oczka w opłakanym stanie.. odizolowane od pozostałych..

do tego mam w piwnicy 4 dorosłe kotki.. jedną udało mi się złapać do sterylizacji. Dziś kolejna próba złapania pozostałych..
nie wypuszczę ich stamtąd dopóki wszystkie nie pójdą pod nóż :/

Za każdą pomoc będę wdzięczna!! np. w postaci karmy( daje im paszteciki z animondy dla najmlodszych, ale są dosyć drogie.. a małe strasznie dużo jedzą :D i nie wiem jakie zamienniki mogę im dawać i kozie mleko)
Jak coś to więcej info na priv..

Później porobię zdjęcia i je wrzucę.
Ostatnio edytowano Nie cze 30, 2013 19:20 przez natalq22, łącznie edytowano 2 razy

natalq22

Od: Pt lip 13, 2012 12:43

Post » Pon cze 03, 2013 18:11 Re: Potrzebny dom, karma dla małych kociaków!! Lębork i okol

Na razie mam zdjęcia dwóch kociaków.

http://imageshack.us/photo/my-images/40/dscf2719u.JPG/

http://imageshack.us/photo/my-images/560/dscf2726r.jpg/

Później wrzucę resztę... Te dwa są już wyleczone...
Reszta w trakcie leczenia.
Kolejna kocia mama zawieziona na sterylkę- jutro do odbioru.

Jedzonko zamówione, teraz powoli zaczynam szukać domków ;) wszystkie kociaki są naprawdę śliczne i lubią pieszczoty.. :)

natalq22

Post » Śro cze 05, 2013 21:06 Re: Potrzebny dom dla małych kociaków!!Lębork i okolice- zdj

Oczka kociaków wyglądają coraz lepiej :)
Zostały odrobaczone, na brak apetytu nie narzekają :D humor też im dopisuje ( bardzo energiczne, bardzo skore do zabawy)
Ładnie korzystają z kuwety :)

Martwi mnie totalny brak odzewu... :/ Może jakieś wskazówki? Sugestie..? Nie miałam dużo okazji do szukania domów dla kociaków...

natalq22

Post » Śro cze 05, 2013 21:36 Re: Potrzebny dom dla małych kociaków!!Lębork i okolice- zdj

Najważniejsze to zrobić ogłoszenia na wielu stronach www, można wykupić taki pakiet u forumek, jeśli sama nie masz czasu.

RatMaga

Od: Wto maja 03, 2011 18:48

Post » Pt cze 07, 2013 16:16 Re: Potrzebny dom dla małych kociaków!!Lębork i okolice- zdj

Polecam też wydarzenie na FB :) pomogę je stworzyć po weekendzie, jak będzie trzeba. Kciuki!!!! :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie cze 30, 2013 19:19 Kto pokocha małe, słodziutkie kociaki?? Lębork i okolice

Kociaki nadal szukają domów!!

Jak na razie jeden znalazł dom... reszta cierpliwie czeka :)

Kto pokocha te słodkie maluchy??

http://tablica.pl/oferta/kto-pokocha-ma ... 30wNh.html

natalq22