[WARSZAWA] Dojrzała trikolorka szylkretowa szuka domu-PILNE!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 15, 2013 23:39 [WARSZAWA] Dojrzała trikolorka szylkretowa szuka domu-PILNE!

Moi drodzy zmarła starsza samotna Pani która pozostawiła śliczną kotkę trikolorkę szylkretową. Kotka jest po sterylizacji obecnie ma ok. 5 lat. Jest bardzo czysta, mądra i oczywiście ładna. Obecnie nie ma chętnego do jej adopcji, z uwagi iż pomagałam starszej Pani i znam kotkę zabrałam ją do swojego domu - jednak jest problem. Kotka zdaje się że nie lubi małych dzieci i w dodatku moje maleństo jest uczulone na sierść. Kotka w towarzytwie osób dorosłych zachowuje się wzorowo, lubi pieszczoty. Czy jest ktoś kto może pomóc tej kocicy? Wszelkie dodatkowe pytania proszę kierować pod nr . telefonu 502-019-099

krzysztof1122

Od: Pt mar 15, 2013 23:03

Post » Pt mar 15, 2013 23:57 Dojrzała trikolorka szylkretowa szuka domu

Szukam dobrego domu dla pięknej szylkretowej trikolorki. Kotka jest po sterylizacji. Obecnie ma ok. 5 lat. Jest bardzo mądra, czysta i ładna, lubi się bawić. Posiadam również wszelkie akcesoria dla tej kotki: drapaki z domkiem do zabawy, szelki, kuweta, koszyk do transportu oraz spory zapas jedzenia i żwirku. Kotka została sama z powodu śmierci swojej Pani dlatego szukam dla niej dobrego domu. Obecnie jest u mnie jednak ze względu iż moje dziecko ma alegię oraz prawdopodobie kotka nie lubi małych dzieci zmuszona jestem szybko znaleść dla niej wspaniały dom. Proszę o pilny kontak wszystkie osby którym nie są obojętne losy kotki która straciła swoją ukochaną Panią. Lokalizacja Warszawa i okolice. tel. 502-019-099

krzysztof1122

Od: Pt mar 15, 2013 23:03

Post » Sob mar 16, 2013 0:50 Re: Dojrzała trikolorka szylkretowa szuka domu

Witaj,
wstaw zdjęcia kici. Zrób jej dużo ogłoszeń w sieci. Tutaj jest wątek o ogłaszaniu:
viewtopic.php?f=1&t=120970
może będzie pomocny.
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53