Przemiły kotek szuka domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 09, 2013 23:35 Przemiły kotek szuka domu

Witam

Z powodu "nagłego osamotnienia" na dom czeka przemiły kotek Kubuś - szczegóły zainteresowanym. Niestety nie może zostać w moim domu, siostra ma silną alergię na koty, poza tym w domu jest pies ,który nie zaakceptował kota przez 4 miesiące. Bardzo proszę o konkretne propozycje, a nie pisanie wiadomości: "na alergię są leki" itd.
Kotek ma ok 8 lat, jest zadbany i żywo reaguje na swoje imię.
Odnośnie odżywiania - podstawowym źródłem jego pokarmu musi być karma rozpuszczająca kamienie struwitowe (powodujące chorobę dolnych dróg moczowych kotów). Koszt miesięcznie ok 65 zł. Przykładowa karma "Prescription Diet" s/d firmy Hill's. Poza tym kotek zdrowy. Oczywiście jest wykastrowany.

Obrazek

arbil

Od: Śro sty 09, 2013 22:43

Post » Czw sty 10, 2013 13:51 Re: Przemiły kotek szuka domu

O lekach nie napiszę choć moja córka jest alergikiem i mamy DT.Ale napiszę o ogłoszeniach jakie powinnaś zrobić i net zarzucić nimi. Tutaj raczj trudno o domki ale trzymam za to kciuki :ok:
Moja rada to ogłoszenia,ogłoszenia...tak szukamy domów naszym podopiecznym.A wszystkich zgłoszeniodawcó dokłądnie sprawdzamy. Kot jest piękny.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt sty 18, 2013 21:48 Re: Przemiły kotek szuka domu

Jak sam/a nie masz czasu/nie wiesz gdzie - to podrzucam link do osoby, która zajmuje się robieniem ogłoszeń :
viewtopic.php?f=27&t=117559

Warto podać skąd jesteś tzn. gdzie jest kot.

Kot piękny więc im więcej ogłoszeń tym lepiej dla niego i sprawdzaj domki , marudź , wypytuj aby potem mieć pewność, że nie wyląduje na ulicy bo się znudzi dziewczynie/ dziecku itp.
Zresztą pewnie wiesz a ja się tu mądrze.

No :ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Nie lut 10, 2013 18:46 Re: Przemiły kotek szuka domu

ciekawe co z kotkiem ?......oby tylko znalazł dom :ok: :ok: :ok:

gabi4611

Od: Pon gru 03, 2012 15:17