Mela

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 26, 2012 23:34 Mela

Cześć, jestem Mela. Mam nie więcej niż pół roku i w tegoroczne święta Bożego Narodzenia straciłam swój dom. Jestem grzeczna, nie wybrzydzam przy jedzeniu, ładnie korzystam z kuwety (nawet jeśli jest na dworze), uwielbiam głaskanie, mruczę wtedy najpiękniej na świecie! Jestem cała czarniutka i obecnie trochę przeziębiona od błąkania się po mrozie, ale myślę, że ciepły kąt uleczyłby mnie natychmiast! Bardzo lubię towarzystwo innych kotów, ale one syczą na mnie i mnie odganiają :( Towarzystwo ludzi także daje mi dużo radości! Jestem całkowicie oswojona.
P.S. Czarne koty niestety nie są fotogeniczne, dlatego muszę uprzedzić, że wyglądam o stokroć lepiej niż na zdjęci obok! Musisz mnie poznać, a się przekonasz.
Proszę, daj mi dom, a będę Twoją najlepszą przyjaciółką.
Twoja Mela.
:kotek:

NatNo

Od: Śro gru 26, 2012 23:16

Post » Czw gru 27, 2012 7:44 Re: Mela

Napisz, skąd jesteś, koniecznie.Zrób kotce dużo ogłoszeń w necie, tutaj o domki trudno, wszyscy zakoceni i też szukają domków dla swoich podopiecznych.Nie możesz kotki przygarnąć chociażby na czas szukania jej domu? Z ulicy trudno kota wyadoptować, z domu już łatwiej.Kotka jest młodziutka, ma szansę na dom, ale trzeba trochę się o to postarać.Wklej zdjęcia.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17