Marcysia z padaczką i Amelka szukają pilnie domu!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 14, 2012 16:53 Marcysia z padaczką i Amelka szukają pilnie domu!!

SZUKAM DOBREGO DOMU DLA DWÓCH KOTEK( AMELIA OK.2 LAT CZARNO-BIAŁA I MARCYSIA OK.6 TRI-COLOR). OBIE BYŁY ZABRANE ZE SCHRONISKA. STERYLIZOWANE.MARCYSIA JEST CHORA NA PADACZKĘ,ALE DOBRZE ZNOSI ATAKI( SA ŚREDNIO RAZ NA 2-3 M-ce),JEJ STAN NIE WYMAGA LECZENIA, JEDYNIE OPIEKI I CIEPŁEGO DOMKU:-).
Kotki muszą znaleść dom i to szybko ponieważ ich pan będzie dializowany a to wymaga sterylnych warunków w domu .
Jutro właścicielka kotków dowiezie je do mnie ,jednak nie mogą one u mnie zostac :(
Mam 3 psy w tym wilczarza i doga szczenieta ktore moga być mało ostrożne jak to szczeniaki :( w dodatku Marcysia moze miec z tym zwiazany stres i ataki moga sie nasilic:(
błagam Was o pomoc w znalezieniu im domu!!

Zrobilam wydarzenie na fb http://www.facebook.com/events/443218342411677/ zaprosilam wszystkich znajomych

marcysiaamelka

Od: Pt gru 14, 2012 16:46

Post » Pt gru 14, 2012 20:21 Re: Marcysia z padaczką i Amelka szukają pilnie domu!!

Musisz koniecznie zrobić zdjęcia i umieścić jak najwięcej ogłoszeń, jest wiele serwisów ogłoszeniowych z kociakami.

id4

Od: Nie cze 19, 2005 12:30

Post » Sob gru 15, 2012 11:49 Re: Marcysia z padaczką i Amelka szukają pilnie domu!!

Marcysia i Amelka pojadą do cudownego domu w Krakowie tam beda mialy zapewniona opiekę wet.i towarzystwo innych kotkow:)
Z tego co wiem ta osoba jest tu na miau:)

marcysiaamelka

Od: Pt gru 14, 2012 16:46