ZACHODNIOPOMORSKIE - dom tymczasowy

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lis 17, 2012 23:47 ZACHODNIOPOMORSKIE - dom tymczasowy

Witam!
Od jakiegoś czasu na podwórku pomieszkuje młoda kotka, dachowiec. Niedawno komuś się "znudziła" i została wyrzucona. Wszyscy mieszkańcy okolicy dokarmiają ją. Zależy Nam by znaleźć dla niej dom zanim nadejdzie zima. Nikt z mieszkańców nie może zabrać jej do siebie ponieważ są to starsi ludzie, ja natomiast mam 2 psy dlatego szukam dla niej nowego właściciela. Nie mam pojęcia czy jest wysterylizowana, wiem natomiast, że jest OSWOJONA i BARDZO ŁAGODNA - za każdym razem gdy ktoś ją dokarmia łasi się, nie ma problemu by brać ją na ręce z tego co zauważyłam uwielbia zabawę z dziećmi.

Kotka jest od niedawna bezdomna dlatego zależy nam by nie zaznała życia na ulicy i szybko znalazła rodzinę, która się nią zaopiekuje i obdaruje miłością - a kotka na pewno się odwdzięczy !

Idzie zima więc szukam dla niej domu tymczasowego dopóki się nie przeprowadzę !

Galaxy1986

Od: Wto lis 13, 2012 0:29

Post » Pon lis 19, 2012 8:55 Re: ZACHODNIOPOMORSKIE - dom tymczasowy

a co to przeszkadza, że masz dwa psy?
ja tez mam dwa psy

są dwie możliwości -albo psy i kot akceptują się (chociaz czasem wymagam to wyjaśnienia psom, że kot jest pod ochroną)
albo, jeśli Twoje psy nie chcą tego zrozumieć -można kota izolować w klatce, w łazience, w jednym z pokoi i szukać kotu Domu

Dużo łatwiej znaleźć dom kotu, który mieszka w domu niż takiemu z podwórka o którym nic nie wiadomo.

Konieczne wklej zdjęcie tego kota.

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon lis 19, 2012 10:28 Re: ZACHODNIOPOMORSKIE - dom tymczasowy

Kotkę weź do łazienki, jak najszybciej wysterylizuj i ogłaszaj wszędzie, ale koniecznie ze zdjęciami.
Łazienka to podstawowe lokum dla wielu wielu kotów czekających na adopcję.

Marne szanse, ze znajdzie dom prosto z podwórka. Domy adopcyjne zwykle chcą wiedzieć, czy kot załatwia się do kuwety, lubią jak jest wysterylizowany, odpchlony itp.
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Śro lis 21, 2012 22:18 Re: ZACHODNIOPOMORSKIE - dom tymczasowy

Ktoś zbudował dla kotów świetną, ciepłą budę (moją niestety ktoś ukradł:() więc kotki spokojnie przetrwają zimę, a później trafiają do mnie ! :)

Galaxy1986

Od: Wto lis 13, 2012 0:29