El Dos Amigos Ricardo y Pablo Neruda szukają haciendy!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 13, 2012 3:22 El Dos Amigos Ricardo y Pablo Neruda szukają haciendy!

Obrazek Obrazek
Pablo i Ricardo

El Dos Amigos Ricardo y Pablo Neruda de Guadelupe, poszukiwani listem gończym przez meksykańkich hyclos za wyjadanie sardynek szukają haciendy! Udziel im schronienia! Weź ich do siebie! Niech zamieszkają z Tobą! Ich latynoski charakter sprawi,że na pewno ich pokochasz!

Pablo to kocurek o niesamowitych zielonych oczach. Radosny, wesoły, rozmruczany!

Cętkowany i pięknooki Ricardo przerósł brata. Jego ulubioną zabawą są troczki od ubrania i przewracanie puszki z karmą. Słodki łobuziak, któremu wiele można wybaczyć, gdy się przytuli i zacznie mruczeć!

Więcej zdjęć: Ricarod's y Pablo's fotos

Szukają odpowiedzialnego, niewychodzącego domu, chętnie razem.

Kontakt w sprawie adopcji: Agnieszka, 505 780 239
Ostatnio edytowano Wto lis 13, 2012 14:40 przez małgorzata.t, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek
Mushu,Bratka,Krulik & Prezes ♥
RPG by PBF

małgorzata.t

Od: Śro lut 01, 2012 16:56

Post » Wto lis 13, 2012 11:12 Re: El Dos Amigos Ricardo y Pablo Neruda szukają haciendy!

moje Nerudasy się zgłosiły
dziękuję :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw lis 15, 2012 16:06 Re: El Dos Amigos Ricardo y Pablo Neruda szukają haciendy!

ufff, dobrze że znowu nie zdublowałam wątku :roll: (tak się ostatnio rozpędziłam, że zapomniałam sprawdzić, czy dany wątek istnieje i zamieściłam ogłoszenie po raz kolejny).

Bracia nadal czekają! Kto chce ich poznać?
Obrazek
RPG by PBF

małgorzata.t

Post » Wto lis 20, 2012 11:25 Re: El Dos Amigos Ricardo y Pablo Neruda szukają haciendy!

Ricardo i Pablo wciąż czekają na nowy domek!
Obrazek
RPG by PBF

małgorzata.t

Post » Sob gru 08, 2012 16:33 Re: El Dos Amigos Ricardo y Pablo Neruda szukają haciendy!

Halo, halo! Ricardo i Pablo czekają!
Obrazek
RPG by PBF

małgorzata.t

Post » Śro sty 09, 2013 10:09 Re: El Dos Amigos Ricardo y Pablo Neruda szukają haciendy!

Czy w nowym roku bracia znaleźli nowy domek?
Obrazek
RPG by PBF

małgorzata.t

Post » Śro sty 09, 2013 11:06 Re: El Dos Amigos Ricardo y Pablo Neruda szukają haciendy!

ojej, znowu wątek mi umknął :oops:

Ricardo jest w innym DT, u Renatab.
Pablo ciągle u mnie.

Obydwaj chłopcy zostali już wykastrowani, bo matka natura dała znać o sobie. :evil:

Pablo jest świrem. Przemieszcza się jak rakieta, nigdy nie wiadomo, z której strony wpadnie na człowieka. Nie ma dzieciak wyczucia, nic a nic. :evil: Ale za to jak już położy się na kanapie albo przytuli na poduszce, to wszystko mu można wybaczyć. :1luvu:

Fotki nowe powinnam zrobić, wiem, nadrobię zaległości. :oops:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro sty 09, 2013 11:14 Re: El Dos Amigos Ricardo y Pablo Neruda szukają haciendy!

Czyli nadal szukają domków i nadal ogłaszać :) No to czekam w takim razie na new photo :)
Obrazek
RPG by PBF

małgorzata.t