Dwumiesięczny kocurek @ podkarpacie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 25, 2012 10:43 Dwumiesięczny kocurek @ podkarpacie

Dwumiesięczna malizna przyplątała się do wiejskiego domu, gdzie mieszka w piwnicy (miejscowe koty nie akceptują malucha). Nie mogę sama się nim zająć, bo mój kot starszy jest mocno terytorialny i nie akceptuje 'nowych'. Kociak jest nieśmiały, ale bardzo mruczący i potrzebuje człowieka - i ciepłego domu, bo dwumiesięczniak nie będzie miał miło w nadchodzących mrozach.
Kocurek jest odrobaczony, odświerzbiony i odpchlony.

Więcej aktualizacji na fejsbuku:
https://www.facebook.com/events/354819034611529/

Monika Kisała

Od: Czw paź 25, 2012 10:30

Post » Czw paź 25, 2012 10:58 Re: Dwumiesięczny kocurek @ podkarpacie

Zrób mu fajne foty i daj ogłoszenia w necie. Zakoceni prawie wszyscy mocno jesteśmy i o dom może być trudno. Ogłoszenia,ogłoszenia...
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw paź 25, 2012 19:29 Re: Dwumiesięczny kocurek @ podkarpacie

Może daj im trochę czasu,miałam taką samą sytuację, że po przyniesieniu do domu małego tymczasa aż bałam się o jego życie i swoje trochę też...Moje koty( sztuk dwa) miały w oczach morderstwo i w zamiarach też ale po kilku dniach zapanował spokój i przyjażń i jak tu teraz tymczasa oddać?Zwłaszcza kotki to sama się bałam , zachowywała się jak dzika dzicz, a tymczasik taki maleńki...Teraz spokojnie szukam domku dla małego pingwinka.Powodzenia :)
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Czw paź 25, 2012 20:45 Re: Dwumiesięczny kocurek @ podkarpacie

Kotek znalazł domek, więc niestraszna mu juz zima :) Jutro jedzie do nowego domku, trzymajcie kciuki :)

Monika Kisała

Od: Czw paź 25, 2012 10:30

Post » Pt paź 26, 2012 16:15 Re: Dwumiesięczny kocurek @ podkarpacie

No to super :D :D :D szybko poszło
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54