PILNE Młody 2pak do adopcji (W-wa) PILNE PILNE

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 16, 2012 9:01 PILNE Młody 2pak do adopcji (W-wa) PILNE PILNE

Witam,

mam do adopcji 2pak (Warszawa). Kociaki znalazłam w piątek wieczorem 14/09, lgnęły do ludzi, wokół psy na spacerze. Zguby ok. 4miesięczne (mleczaki), czyste, kuwetkujące, wagi piórkowej (chłopczyk Black Cloud - 2,25; dziewczynka Yellow Thunder - 1,75). Następnego dnia na wizycie u weta odrobaczone, odpchlone i zaszczepione. Z dużym apetytem, chętne do zabawy, niemal nieustannie mruczące. Mega miziaste ;) Z ciekawością przyglądające się moim kotom ale warczące ;) Poszukiwany dobry, bezpieczny (okna zabezpieczone) i wspólny dom pełen miłości :) Umowa adopcyjna z JoKotem.

Pozdrawiam.
K. (790.569.878)

Zdjęcia --->>> http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 231&type=3

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Wto paź 16, 2012 9:19 przez Katarzyna Ka, łącznie edytowano 5 razy

Katarzyna Ka

Od: Sob wrz 15, 2012 16:49

Post » Nie wrz 16, 2012 17:34 Re: Młody 2pak do adopcji (W-wa)

Kasiu, wrzuć zdjęcia na imageshack.us albo inny serwer i wklej tu od razu gotowe obrazki - mało osób zagląda do linków.

I jak tylko zorientujesz się nieco w charakterze obu maluchów - napisz o nich. Czym się lubią bawić, czy są ciekawskie czy raczej spokojne.
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Nie wrz 16, 2012 17:41 Re: Młody 2pak do adopcji (W-wa)

Odrobaczone i zaszczepione tego samego dnia? 8O
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie wrz 16, 2012 18:48 Re: Młody 2pak do adopcji (W-wa)

ok, jutro będą tu zdjęcia bo serwer zamarzł.

W piątek i sobotę były raczej spokojne chociaż kotek był trochę aktywniejszy od kotki. Zaczął się bawić frotką i turlał piłeczkę z dzwonkiem. Dziś koteczka się rozbawiła. Turlała sobie pomponika i dorwała frotkę. Mały grał w hokeja nakrętką. Były też zapasy. Mały lubi 'znęcać się' nad siostrą - czyli tak jak moje rodzeństwo. Po południu była drzemka i wszystkie koty spały. Teraz też śpią. Po przebudzeniu młodzież wkroczyła do pokoju i poznawała jego zakątki. Korzystały też z drapaka. Zauważyłam, że kocice lubią chować się do torby transportowej a czarne koty więcej piją. Raczej są ciekawskie ale niestety nie mają u mnie możliwości poznawania dużego obszaru. Narazie wdrapały się na biurko i blat w kuchni. Jak czują jedzenie to szaleją. Traktorzą, skaczą, ocierają się. Lubią mizianie po brzucholach. Gdybym nie miała swoich zostałyby u mnie na pewno, bo są cudne i prawie cały czas traktorzą. Moje chyba tak często nie traktorzyły jak były w ich wieku. Wprowadziły mały dysonans w naszym spokojnym życiu. Pierwszy raz jestem DT a moje koty pierwszy raz odkąd zostały zaadoptowane mają do czynienia z innymi kotami. Chyba chciałyby się z nimi bawić bo wsuwają łapki pod drzwi. Młody właśnie rozłożył się na moim łóżku.

Katarzyna Ka

Post » Nie wrz 16, 2012 19:16 Re: Młody 2pak do adopcji (W-wa)

trafiły Ci się fajne potffforki na pierwszy raz ;)
Obrazek

jopop

Post » Pon wrz 17, 2012 22:44 Re: Młody 2pak do adopcji (W-wa)

Obrazek
By katarzyna_ka at 2012-09-16
Ostatnio edytowano Czw wrz 20, 2012 9:18 przez Katarzyna Ka, łącznie edytowano 1 raz

Katarzyna Ka

Post » Wto wrz 18, 2012 10:16 Re: Młody 2pak do adopcji (W-wa)

bingo ;)

to teraz jeszcze wyedytuj pierwszy post (na dole postu po prawej stronie masz ZMIEŃ) i doklej do pierwszego postu te fotki ;)
Obrazek

jopop

Post » Sob wrz 29, 2012 16:38 Re: Młody 2pak do adopcji (W-wa)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Katarzyna Ka

Post » Nie wrz 30, 2012 8:22 Re: Młody 2pak do adopcji (W-wa)

czarny za elektryka jak widze robi ;)
Obrazek

jopop

Post » Nie paź 07, 2012 21:28 Re: Młody 2pak do adopcji (W-wa)

Tak, kabelki też lubią. Zwłaszcza ładowarki a szczególnie ten rzep na nich :) Czarny to mały zawadiaka. Zaczepia wszystkich, zwłaszcza siostrę. Która jak się na niego zdrzaźni to daje mu tak popalić że ten odchodzi coś miaucząc pod nosem. Poza tym jest bardzo delikatna. Rozbawiły się na maxa. Gonią się i walczą jak nakręcone. Wszystkie zabawki już są ich. Dobijają nadwyrężony drapak. Na szczęście nic nie niszczą. Koteczce wyrosły już stałe kiełki na górze, kociak jeszcze ma mleczaki. Moją kotkę zaczepiają sporadycznie. Częściej młody zaczepia rezydenta, któremu raczej nie podoba się że tu są... Gdy ja byłam na urlopie moja mama opiekująca się tą małą watahą nauczyła młodzież chodzić spać o 22 ;) I już śpią :)

Katarzyna Ka

Post » Pon paź 08, 2012 9:15 Re: Młody 2pak do adopcji (W-wa)

e, to grzeczne nawet ;)
Obrazek

jopop

Post » Wto paź 09, 2012 6:18 Re: Młody 2pak do adopcji (W-wa)

Dlaczego nowi użytkownicy nie mogą wysyłać wiadomości? Jak się edytuje temat wątku? Sprawa zrobiła się pilna a zainteresowanie kociakami żadne... Mój kot zestresował się nowymi nieproszonymi gośćmi i siusia krwią. Jestem załamana. Chciałam zrobić coś dobrego dla tych kociaków, znaleźć im dobry dom i cierpi na tym mój kot, który na dodatek nie chce jeść karmy z lekarstwem! Poranna toaleta to jakby sama krew. Boję się i martwię o niego.

Katarzyna Ka

Post » Wto paź 09, 2012 6:29 Re: Młody 2pak do adopcji (W-wa)

Masz już 6 postów napisanych, więc już możesz wysyłać pw (ograniczenie jest do 5 postów).
Temat wątku zmieniasz, zmieniając tytuł w pierwszym poście.
Przykro mi, że rezydent tak źle reaguje :(
Młode mają ogłoszenia porobione w necie? Na FB?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto paź 09, 2012 6:58 Re: Młody 2pak do adopcji (W-wa)

Wzięłabym te cudeńka gdyby nie moje 2 w domu, bo sa przeurocze. Także podbiję tylko do góry!
Kocurek czarniutki jak królewicz a szylcia rewleka...Trzymam kciuki za znalezienie domku :ok:

Lila84

Od: Pon lip 02, 2012 14:52

Post » Wto paź 09, 2012 18:54 Re: Młody 2pak do adopcji (W-wa)

Dzięki Lilu :)

Dzięki OKI :) Kociaki trafiły się w najmniej odpowiednim momencie tuż przed moimi wyjazdami. Założyłam im wtedy wątek na miau i wrzuciłam na FB. Zaczęłam robić wydarzenie ale jak przyszło mi zaprosić aż 159 znajomych z czego połowa to fundacje/organizacje mające do wyadoptowania swoje koty to zrezygnowałam. Po powrocie miałam chętny dom o którym myślałam że będzie dobry więc ich już nie ogłaszałam. Wczoraj się okazało że dom nie byłby dobry więc teraz szukam na gwałt. Rano wrzuciłam ogłoszenie na alegratka. Biorę się zaraz za ogłaszanie.

Konstruktywne rady mile widziane. Dobry dom asap jeszcze bardziej.

Katarzyna Ka

[następna]